Alvast aan Kerst denken

In de zomer, wanneer de hemel blauw is en de zon hoog staat, lijkt Kerstmis nog een ver van ons bed show, maar geef het toe… toch durven we stiekem alvast aan Kerst denken! Of verlang jij dan toch stiekem naar die periode van brandend haardvuur, de geuren van dennentakken en wijn, de goede gesprekken, mooie herinneringen en hernieuwde vriendschappen, samenzijn… kun jij ook niet wachten tot het weer Kerst is? Wij ook niet!

christmas-tree-fireplace

Elk jaar, zo rond begin december, trekt het zich dan weer op gang… de sprankelende lichtjes en kerstbomen verschijnen ten tonele in het straatbeeld en in de huiskamer. Dan wordt voor het eerst gepolst naar de kerstlijstjes met geschenkideeën. Het mag dan een luxeprobleem lijken, toch is het geen gemakkelijke opdracht om zo’n lijstje met kleinoden samen te stellen.

Daarnaast stellen we ons ook nog de vraag: welk leuk kerstcadeau kunnen we schenken aan vb. een vrouw of een man die 50 jaar of ouder is? Het mag misschien iets zoets zijn of gaan we iets origineels schenken?

Natuurlijk kunnen wij ons best wel voorstellen dat je het misschien wel lastig vindt om een geschikt kerstcadeautje uit te zoeken, want keuzes maken is vaak moeilijk.

Daarom, weet je kerstcadeau te kiezen, want het moet tenslotte een vrolijk moment zijn. Je wilt iets leuks geven dat tegelijkertijd gewaardeerd wordt en aan een behoefte tegemoetkomt van die persoon.

Het budget moet ook binnen de perken blijven, het is opletten met overbodige luxe en de verrassing mag ook niet helemaal weg zijn.

Half december volgt dan de twee stressgolf: met de lijstjes van een hele resum geschenkideeën trekken we naar vaak overvolle, net iets te weinig geventileerde winkelcentra, waar er al geen ontkomen meer is aan de tonen van jingle bells.

Welnu om dit alles te vermijden is het internet en sociale media het ideaal alternatief om uw leuk kerstcadeau uit te kiezen en aan te schaffen. Je hebt je dan wel onttrokken aan de fonkelende lichtjes en de mooi versierde kerstbomen in het straatbeeld, de lach die je zal toveren bij de ontvanger zal je beslist een aangenaam gevoel bezorgen.

Om het vinden van een kerstcadeautje voor jou iets makkelijker te maken, hebben wij alvast een overzicht gemaakt met allerlei cadeautips voor personen van 50 tot … jaar oud. Zo wordt het voor jou dus een stuk makkelijker om een kerstcadeau uit te zoeken waar die persoon hoogstwaarschijnlijk erg blij mee zal zijn.

Het is vooral fijn een cadeau te kunnen geven en cadeautjes horen nu eenmaal bij Kerst, net als de kalkoen en de kerstboom.

Kortom… elk jaar is het een traditie en delen we massaal kerstcadeautjes uit, gewoonweg omdat we het zo leuk vinden!