Animatie duo Joop & Corina

Zang en Animatie

Oriëntal Shows – Molenweg 37 5342TA Oss Nederland

Tel: 0031(0)412644211 – Mobiel: 0031(0)613994488

    www.animatie-duo.nloriental-shows@ziggo.nl

Welkom bij het animatie duo Corina & Joop

Wij brengen onze producties met ons eigen decor welke unieke items zijn. Deze zijn van eigen ontwerp en fabrikaat. Gemaakt en ontworpen door ons als eenheid in combinatie met uiterlijk en kleding.

wp629911e9Ondanks onze jarenlange ervaring zijn wij steeds op zoek naar betere en nieuwe shows en animatie ‘s welke wij zelf ontwikkelen en uitwerken tot weer nieuwe unieke producten voor uw evenementen. Wij staan voor hoge kwaliteit tegen zeer redelijke prijzen.

Vader Abraham look á like

wpc3ff328d_05Mijn plezier is het om in de huid te kruipen van Vader Abraham en een gezellige act te presenteren op evenementen en feesten. Dus voor verjaardagen (50), bruiloften maar ook als U uw zaak door Vader Abraham wil laten openen of U organiseert een personeels feest kunt U bij ons terecht. Het programma bestaat uit 30 min. live gezongen nummers, eventueel felicitaties of openings handeling o.d. en meet en greet met foto’s maken.

Voor de 50 jarigen hebben wij een programma van bekende nummers, Het Smurfenlied , Het kleine café en een felicitatie lied en daarbij de…………. Abraham gezien surprise.

LEES VERDER

Waarzegster Corina

WZ Corina gl.bolMadam Corina weet uw gasten te charmeren met haar rake en vaak humoristische uitspraken. Madam Corina werkt zeer interactief, uw gasten worden zelf actief betrokken door handelingen en zelf mee te denken en te interpreteren.

Corina weet het ook altijd feestelijk te houden zodat iedereen met een goed gevoel de verdere avond ingaat en wel  door een goede combinatie te maken van spiritualisme en
de feestelijke realiteit.
Corina is per evenement maximaal 4 uren aanwezig inclusief korte pauze.

LEES VERDER

Fakir Show

wpc790ed57_05FAKIR ISAM EL HANID laat U dingen zien waarvan U dacht dat ze onmogelijk zouden zijn. Hij speelt met vuur zonder zich te branden.
Hij staat en ligt op vlijmscherp glas zonder zich te verwonden. Hij  steekt op diverse plaatsen stalen pennen door zijn lichaam zonder te bloeden. Kortom het is sensatie en het is een meeslepende show, die U van het begin tot het einde zal boeien.

Isam El Hanid is een meester fakir, hij geeft met succes onderricht aan aankomende fakirs. De Fakir show van Isam El Hanid is een van de beste van Europa, hij brengt deze show op origineel Oosterse manier.
De fakir show duurt ongeveer 20 minuten en is inzetbaar op elk evenement.

LEES VERDER

Onze diverse show acts