Aqua Viva privé wellness Sijsele

Naamloos698Woestinestraat 8, 8340 Sijsele – Tel. 0478/94.59.16

www.aqua-viva.be – Info@aqua-Viva.be

Beleef je ZEN-moment

Laat je onderdompelen in de heerlijke en ontspannen sfeer van Aqua Viva. Reeds meer dan 5 jaar doen we ons uiterste best om onze klanten in de watten te leggen. Kleur, sfeer, muziek, alles is op elkaar afgestemd zodat u echt tot rust kan komen. De traditionele sauna met kleurentherapie, de stoomcabine met euchalyptus en de heerlijke buitenjacuzzi zorgen voor de perfecte relaxatie. We zijn een klein instituut, waar u op de eerste plaats komt!

ertussenuit

Oase van groen

Hou je van de natuur? Bij ons kan je zomer en winter heerlijk genieten in de buitenjacuzzi. Ook bij slecht weer is buiten in de jacuzzi genieten echt een aanrader!

massage

Het water is steeds lekker warm en wordt elke 10 minuten door een zandfilter gestuwd. Ook het water wordt met een professioneel toestel constant gemeten en op punt gezet zodat u zonder zorgen kunt genieten.

Onder onze eikeboom, tussen de bamboo struiken zit u letterlijk tussen het groen!

Saunafeestje

Ongestoord heerlijk samen genieten van de wellness….

Huur de ruimte volledig privé af. Kies welke opties/supplementen je wenst en bepaal zo zelf hoeveel je uitgeeft. Met hoe meer je bent hoe goedkoper de  prijs per persoon!

prive sauna 35 (2)

De tijd vliegt hier voorbij, 2 uur is leuk, maar zo snel voorbij, voor wellness feestjes adviseren wij om minstens 3 uur te nemen…

Ontdek HIER nog zoveel meer bij Aqua Viva