De Ardennen

Hier kan men terecht voor het promoten van ’50+ vriendelijke’ vakantieverblijven, B&B, hotels, restaurants, enz…

Parkhotel Villa des Effats Vielsalm

imagesButtonHet hotel ligt op wandelafstand van het centrum van Vielsalm, midden in het woud van de groene Salmvalei.

Profiteer van ons promo arrangement!

Vakantiehuis La Ferme Oubliée

ferme2012ButtonDeze voormalige boerderij werd gedurende geruime tijd aan haar lot overgelaten. Enkele jaren geleden werd ze volledig verbouwd en omgetoverd tot een sfeervolle vakantiewoning, die voldoet aan alle moderne eisen.

B&B Ardennen-gevoel Marche-en-Famenne

6444ButtonWil je de stress even ontlopen en alle drukte vergeten?

Kom dan ontspannen in onze chambres d’hôtes of vakantiewoning en krijg ook eventjes het gevoel van rust en kalmte waar wij nog elke dag van genieten. Geniet HIER van onze actie 2017!

Hotel – restaurant De Kommel ’s Gravenvoeren

bst9918ButtonHet hotel is zeer rustig gelegen aan een doodlopende straat. Het sfeervolle en gezellige restaurant is een aanbevelens-waardige gastronomische halteplaats.

Tevens kunt u genieten van het zonnige en beschutte terras.

Vakantieverblijf La Semois et Moi Rochehaut (Bouillon)

la-semois-et-moi2Button“La Semois et Moi” is gelegen diep in de Belgische Ardennen , aan de rand van het pittoresk dorpje Rochehaut (Bouillon) , in de vallei Laviot aan de rivier de ‘Semois’.

U heeft rechtstreekse toegang tot de Semois vanuit de tuin.

Bed & Breakfast Zum Goldhahn Montenau

ZUM4ButtonZum Goldhahn is het vroegere schoolgebouwtje van Montenau dat omgebouwd is als gezellige bed and breakfast. Montenau is een deelgemeente van Amel en ligt in de Oostkantons. Ons gastenverblijf is rustig gelegen, midden de natuur.

Tropical Hotel – restaurant Durbuy

Buttonpiscine-carte-024Tropical Hotel is rustig gelegen op de groene heuvels van het welgekende stadje Durbuy, slechts op een 1 km van het bruisende centrum van het kleinste stadje van België. Met een ruime privé parking voor 80 wagens en een heliport is Hotel Durbuy vlot bereikbaar.