Artiesten Mike Steve en Pascale

naamloos

www.mikesteve.be – Boekingen mikesteveshow@gmail.com

Tel: 0032(0)475/249055 – Artikel ‘in-Vlaanderen

Een talentvol duo met Mike Steve en Pascale

Met een keuze uit een repertoire van meer dan 1000 liedjes weten zij  alle leeftijden te boeien. Naast hun eigen liedjes brengen Pascale en Mike eigen persoonlijke interpretaties in zes verschillende talen van de mooiste hits van de laatste decennia, een geschenk voor elke organisator. Pascale en Mike treden ook reeds internationaal op, buiten onze grensen.

 1

Een meer dan geslaagde ontspanningsnamiddag of -avond vol romantiek, nostalgie, gezelligheid, ambiance en een vleugje humor, populaire schlagers, meezingers, enz.. dat alles mag U verwachten.

3734 2 rood kleedEvenementen, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, wijk- en straatfeesten, bals van sportverenigingen en andere diverse organisaties (o.m politieke partijen, verkiezingsbals, enz…), serviceclubs, restaurants, brasseries, eet- en danscafés, hotels en feestzalen, daar scoren Mike en Pascale als geen andere.

Hun zeer gevarieerd repertoire wordt ook erg geapprecieerd bij alle seniorenverenigingen.

Een eigen professionele geluidsinstallatie voor 700 man is ter beschikking en steeds inbegrepen in de prijsovereenkomst. Gratis het ontwerp van kleuraffiches + enkele uitprinten.

Kerst- en Nieuwjaarswensen Pascale en Mike Steve

Nieuws heet van de naald

Opnieuw twee nieuwe duetten, deze keer in het Nederlands en in het Duits.

U heeft de keuze tussen:

1) Mike Steve & Pascale: Mike en Pascale hebben samen een CD opgenomen, WARE LIEFDE PARA SIEMPRE en de Spaanse versie: AMOR PARA SIEMPRE. En er staan nog duetten op de planning die op CD zullen opgenomen worden.

De clip van ware liefde para siempre kan via deze link bekeken worden op YouTube: Het trefwoord om deze clip te zoeken zonder link is: Ware liefde para siempre – zomerhit 2018

De Spaanstalige versie: Amor para siempre vind je via deze link.

2


2) Mike Steve , Pascale en Tahira
vormen voortaan samen ook een nieuw trio met als naam: “3 GENERATIONS”. Met Tahira wordt ook een jonger publiek bereikt. Voorwaarden op aanvraag.

Tahira met naam

3) Mike Steve solo live-on-tape 

Elke formule kan geboekt worden voor:

  • 2 x 1u of non stop 2u
  • 2 x 1u30 of non stop 3u
  • of tot max 5u. optreden
  • alles is mogelijk!

3676 2 bis roze

Alle prijzen op aanvraag

Algemene regel: uw budget is waarschijnlijk hun prijs, onder bepaalde minimum voorwaarden. Aarzel dus niet om contact op te nemen. Er is zeker voor elk wat wils. Prijs – kwaliteit zijn zij waarschijnlijk de goedkoopste.