B&B De Gilleminus

LOGO-Gilleminus

salon1

August Wautersstraat 21, 9140 Temse

Tel: +32 (0)3 889 77 90

www.gilleminus.beinfo@gilleminus.be 

De Gilleminus een vleugje geschiedenis

De Gilleminus B&B, een stijlvolle klassieke Bed en Breakfast. Verblijf te Temse in een herenwoning die deel uitmaakt van het onroerend erfgoed Vlaanderen. De BB kamer is charmant en voorzien van alle hedendaags comfort. Groot kingsize bed, uw eigen badkamer, minibar, gratis wifi, … voor een aangenaam verblijf.

Ontdek een rivierenlandschap waar het heerlijk wandelen, fietsen en vertoeven is. Met diverse activiteiten in de directe omgeving. Geniet van de streek of relax in de tuin, even sportief de benen strekken, lekker culinair genieten, gewoon even weg.

1

B&B kamer, de Gilleminus

Op de eerste verdieping is er één ruime B&B kamer, de Gilleminus. U vindt gratis parkeergelegenheid in de stationsstraat op 50m van het huis.

Na een verfrissende tocht langs de rivieren kan je ontspannen in de salons of in de tuin. Boeken, tijdschriften en dagbladen zijn ter beschikking. Liefhebbers van strips worden verwend. En de gastheer en -vrouw zijn altijd bereid om voor een drankje te zorgen.

kamer1

De kamer heeft de charme en de grandeur van het huis, en combineert mooie en persoonlijke oude stukken met hedendaags design.

U heeft de beschikking over een slaapkamer met zithoek, een luxueuze badkamer met inloopdouche, ligbad en toilet en tenslotte een ruime werkplek met gratis wifi.

  • comfortabel kingsize bed met Belgische linnen lakens
  • eigen badkamer met bad, douche en toilet
  • TV
  • haardroger, passpiegel, badlinnen, verzorgingsproducten
  • zithoekje
  • minibar
  • koffie/thee faciliteiten
  • ruime werkdesk met gratis wifi

kamer2

De Gilleminus het ontbijt

’s Ochtends kan je in de eetkamer terecht voor een uitgebreid ontbijt met zelfgebakken brood, vers geperst fruitsap, pistoleetjes en koeken van de warme bakker, huisbereide confituren, eieren van onze eigen kippen en vers gezette koffie en thee. Voor lunch of diner verwijzen wij jou graag door naar adressen in onze buurt. Temse heeft heel wat restaurants in verschillende categorieën, we helpen graag met tips en reservatie.

2

De Gilleminus de tuin

In de tuin kun je heerlijk vertoeven en lekker ontspannen.

tuin1

Reserveren en tarieven klik hier