B&B De Keyartmolen Tongerlo

Naamloos369

De Keyartmolen is… beleven!

Keyartstraat 4, 3960 Tongerlo-Bree – Tel. +32 89460047 of +32 473124897

www.keyartmolen.be – info@keyartmolen.be

Thuiskomen in Tongerlo

Op de rand van de dorpskern, waar de Itterbeek met de Zuid-Willemsvaart kruist, ligt de Keyartmolen. Deze eeuwenoude hoeve en watermolen (de naam duikt reeds op in manuscripten uit de middeleeuwen) is een officieel ‘monument en beschermd dorpsgezicht’.

keyartmolen3

Het hele molen- en hoevecomplex werd in 2008 overgenomen door Sonja Houben en Wim Winthaegen, een echtpaar met 20 jaar ervaring in horecamanagement op topniveau: geboren ondernemers die streven naar de ideale mix van een boeiend nieuw kwaliteitsproject én quality time in de natuur. Landelijke rust met iets minder druk op de ketel…

BB-kamers-32

De Keyartmolen is – met respect voor de authentieke, beschermde gevels – vakkundig omgebouwd tot een kwaliteits-volle, luxe Bed & Breakfast (4 sterren) met werkelijk álle comfort en met buitengewone troeven.

Rust & natuur

Aan rust geen gebrek. De Keyartmolen lijkt wel het einde van de wereld, een plek waar niets hoeft doch heel veel kan.

In het nabij gelegen wandelgebied Kempen-Broek is er eindeloos wandelplezier

31-oktober-2012-112

Knooppunt 12 van het befaamde en onvergelijkbare Limburgse Fietsroute-netwerk ligt omzeggens voor onze deur. U kunt hier in 4 richtingen wegfietsen!

De Keyartmolen ligt vrijwel centraal in het Ruiter- en Menroutenetwerk Limburgse Kempen dat ruim 600 km aan ruiterpaden telt.

Bed & breakfast met paard

De Keyartmolen ligt vrijwel centraal in het Ruiter- en Menroutenetwerk Limburgse Kempen dat ruim 600 km aan ruiterpaden telt en dat bovendien naadloos aansluit op onder meer de ruiter- en menroute-netwerken van Nederland. Dit aanbod is allicht voldoende groot om de Keyartmolen te kiezen als comfortabele uitvalsbasis voor een ruitervakantie van enkele overnachtingen, óók voor uw paard(en).

De Keyartmolen stelt maar liefst zes keurige paardenboxen, een paddock en een heerlijke graas- en uitloopweide ter beschikking. Er is voldoende ruimte om uw zadels en/of tuig netjes op te hangen en uw koets te stallen. Tevens zijn er voldoende aanbindogen om uw paard(en) vast te binden. Buiten is er een wasplaats voor paard en wagen voorzien.

Wij liggen tussen knooppunt 45 en 46. Meer info: Ruiter- en menroutenetwerk.

iphone-wim-451

Wellness, mountainbiken, shoppen,…

Onze wellness bestaat uit een sauna, stoomdouche, koud water stortemmer, dompelbad, voetenbad en een relax/fitness ruimte of heb je zin in een sportief uitje met familie en/of vrienden? Wat dacht u van een tocht op de MTB door het prachtige Limburgse landschap?

31-oktober-2012-069

Wilt u shoppen? Maasmechelen Village, Designer Outlet Roermond en de winkelsteden Hasselt, Genk, Weert en Maastricht zijn allen binnen het uur bereikbaar.

Wij heten u van harte welkom want bij ons kunt u ‘leven als god in… De Keyartmolen’!