B&B de Taller-Hoeve

naamloos1

Grotestraat 289, 3630 Maasmechelen-Kotem

Tel: +32 (0)89 24 92 26 – Gsm: +32 (0)478 927 279

www.de-tallerhoeve.beinfo@de-tallerhoeve.be

Ligging en historie, een oase van rust, de Taller-Hoeve

Einde 1800 werd “de Taller-Hoeve” gebouwd langs de kerk te Kotem. Door een erfenis kwam de hoeve in handen van het kerkfabriek waar ze langzaam maar zeker in volledig verval raakte. Einde 1900 werd de hoeve verkocht en er werd een begin gemaakt aan een langdurige renovatie.

de Taller-Hoeve is gunstig gelegen in Kotem aan de rand van Maasmechelen.

terras-hoekzicht-naar-achter

Verblijf in één van onze gezellige kamers

de Taller-Hoeve beschikt over 4 gezellige kamers met net dat beetje meer: Esdoorn, Zilverlinde, Berkenboom en Rode Beuk. Heerlijk grote boxsprings met 7 comfortzones zorgen ervoor dat u zal slapen als een roosje.

esdoorn-tuinzicht

Elke kamer heeft een eigen badkamer met regendouche en handdouche, kluis, internetaansluiting, haardroger, sfeerverlichting, verzorgingsproducten, dikke handdoeken en LCD.

Brasserie

Brasserie “de Taller-Hoeve” is in huiskamerstijl ingericht.  Geen toog die in het oog  springt maar wel een gezellige gashaard.

ontbijt

Comfortabele zeteltjes en ruime tafels laten  je toe om ongedwongen te genieten van je ontbijt of etentje. We serveren in onze zaak huisbereide maaltijden met verse producten.

Jullie kunnen bij ons terecht voor een ontbijt, lunch, vieruurtje en een diner. Verjaardagsfeestjes, communiefeestjes, vriendenfeestjes, collega bijeenkomsten, ontbijten….

Vanaf 15 personen wordt de zaak voor jullie privé gereserveerd.

huawei-102-maaltijdsalade-kip

Enkele gegevens

  • De Bed & Breakfast is 7/7 geopend.
  • Het terras en bistro zijn gesloten op woensdag en donderdag
  • Op reservatie en voor minstens 15 personen doen we op woensdag en/of donderdag open.