B&B Hoeve Welgelegen

prive_sauna_vlissegem_hoeve_welgelegen_3

Welkom in onze Hoeve Welgelegen

Grotestraat 148, 8421 Vlissegem – De Haan – Tel: 0474/ 82 06 07

www.hoevewelgelegen.beinfo@hoevewelgelegen.be

HoeveWelgelegen_Logo_DEF500

In een oase van rust, groen en wijdse natuur.

Gelegen te midden de natuur, vlakbij de zee, het strand, en het centrum van De Haan.

Onze klassevol gerenoveerde hoeve met 3 kamers verenigt authentieke charme met hedendaagse luxe en comfort. Onze privé sauna laat u in alle rust onthaasten.

HoeveBuiten2-820x490

De kronkelende Grotestraat leidt u vanuit het centrum van De Haan, of Vlissegem, via ons privé straatje, naar onze idyllisch gelegen Hoeve Welgelegen.

Eenmaal op het domein van onze gerenoveerde hoeve, hebt u een wijds zicht op de omringende velden. Wij bieden 3 kamers en een privé sauna met alle modern comfort.

Op wandelafstand bevindt zich het centrum van De Haan, één van de mooiste dorpen van België, waar haar unieke Belle Epoque villa’s de sfeer typeren.

Kamers voorzien van alle hedendaags comfort

Rust, privacy en tijdloosheid zijn onze sleutelwoorden om héérlijk te onthaasten in onze 3 stijlvolle gastenkamers, voorzien van alle hedendaags comfort, met zicht op de weidse velden.

Kamer2_007-820x490

Heerlijk ontspannen in onze privé sauna…

Om nog extra te genieten van volledige ontspanning,bieden wij de mogelijkheid om onze privé sauna bij te huren. Ze bestaat uit een bio-sauna, IR cabine,regendouche en gezellige relaxruimtes, zowel binnen als buiten.

prive-sauna

Wilt u reserveren voor een onspannende Sauna of een verblijf in onze Bed & Breakfast?