B&B – hotel Ternier Nieuwpoort

naamloos695

Ontdek de kust in een sfeervol verblijf met karakter

Victorlaan 11, 8670 Nieuwpoort – Tel: +32 58 23 82 79

www.logies-ternier.beinfo@logies-ternier.be 

Welkom bij Logies Ternier!

Sinds 1991 is Bed & Breakfast Logies Ternier de ideale uitvalsbasis om Nieuwpoort te ontdekken. We zijn een B&B met familiaal karakter gelegen op een boogscheut van het historische stadscentrum en winkelcentrum vlakbij het strand. Onze B&B is bovendien het ideale vertrekpunt voor fervente fietsers, wandelaars en levensgenieters. Ontdek de prachtige troeven van Nieuwpoort, zoals de R. Orlent promenade, de jachthaven, het Westfront en tal van gezellige restaurantjes.

naamloos695669

Recent werd de Bed & Breakfast uitgebreid met een nieuwbouw onder de naam “Logies Ternier”. De nieuwe kamers zijn zeer comfortabel en uitgerust met hoogtechnologische snufjes. Er zijn kamers beschikbaar voor 2 of 3 personen en familiekamers voor 4 of 5 personen. De familiekamers hebben elk een keuken en privétuintje. Elke kamer beschikt over een moderne badkamer met inloop regendouche. Eén van de familiekamers is rolstoelvriendelijk ingericht.

Laat je zintuigen prikkelen en ontdek de charme van Nieuwpoort met Logies Ternier!

naamloos69566

Ontdek onze nieuwbouw

Logies Ternier is een gloednieuw pand met 6 kamers voor 2 of 3 personen en 3 studio’s voor 4 of 5 personen.

826a5819%20medium

In onze tuin kun je rustig nagenieten van een prachtige dag. Bovendien is er een hoekje voor de kinderen. Er is een privéparking en afgesloten fietsenstalling.

826a5890%20medium

Bed & Breakfast

B&B Ternier is sedert 1991 een gevestigde waarde in Nieuwpoort. Puur genieten van een aangenaam en sfeervol verblijf in een familiale omgeving. B&B Ternier beschikt over 4 kamers waarvan 1 familiekamer.

826a5982%20medium

De kamers zijn voorzien van een douche, wastafel, toilet en centrale verwarming. De familiekamer beschikt over een toilet op de gang. Op elke kamer staat een waterkoker met keuze uit koffie, thee, chocolademelk en soep.

5%20tuin%20medium