Bed & Breakfast Contrast Brugge

contrast

 Gastenkamers op wandelafstand van de grote markt van Brugge

Predikherenrei 5, 8000 Brugge

Tel. (0032) (0)50 33 46 67 of (0032) (0)497 52 50 63

www.contrastbrugge.be – info@contrastbrugge.be

Welkom in Bed & Breakfast ‘Contrast’ in hartje Brugge

Bed en Breakfast “Contrast” in het hartje van Brugge, een hedendaagse eigenzinnige realisatie.

Gelegen aan de Brugse reien (kanalen), op wandelafstand van de Grote Markt, de Burg en vele andere bezienswaardigheden is onze B&B een ideale uitvalsbasis om “Brugge die scone”, zoals de stad in de volksmond heet, te ontdekken.

62476302

Onze troeven

  • Verzorgde gastenkamers met ruime badkamer, flat-screen-TV
  • Uitgebreid continentaal ontbijt met dagverse producten
  • Binnentuin en privé terras
  • Prachtige locatie in het centrum van Brugge
  • Rustige buurt maar toch vlakbij restaurantjes en drankgelegenheden.
  • Ruime parkeermogelijkheid (centrumparking Langestraat)
  • Veilige overdekte fietsenstalling + fietsoplaadpunt (elektrische fietsen)

32947175

Een overnachting bij B&B Contrast Brugge is dan ook een aanrader wie eens een weekendje er op uit wil, de basis voor een geslaagde citytrip naar het Venetië van het Noorden !

Het huis

Het herenhuis is gelegen langs een van de schilderachtige Brugse reien en werd gebouwd op de gronden van het predikherenklooster,  waarvan nog een muur zichtbaar is in de tuin.

De voorgevel is gebouwd in neogotische stijl. Binnenshuis werd ruime aandacht geschonken aan het interieur, wat bijvoorbeeld blijkt uit het glas-in-lood in ramen en koepels.

62475371

Gastenkamers

De loods achteraan het huis, vroeger een kunstsmederij, werd omgetoverd tot drie unieke gastenkamers met een uitgesproken modern karakter.

rood-ok

De kamers hebben stuk voor stuk uitzicht op de tuin en staan in verbinding met het huis via een “gesloten doorgang”, een geometrisch, architecturaal geslaagd concept dat door zijn hedendaagse vormgeving voor een prachtig contrast zorgt met de klassieke stijl van de woning.

geel-ok

Alle kamers zijn gelegen op de gelijkvloerse verdieping, met privé-terras en uitzicht op de tuin. Deze kamers (Blauwe kamer, Rode kamer en Gele kamer) vormen de kern van de bed en breakfast. Ze hebben een uniek, modern, gewaagd en creatief design. Er is telkens een badkamer voorzien met douche, wastafel en toilet. Die badkamers zijn volledig uitgerust en op een elegante manier geïntegreerd in het concept.

blauw-ok

Er is ook een internetaansluiting voorzien en er staat een TV in elke kamer. Daarnaast is er in elke kamer een extra slaapruimte of leeshoek.

zwart-ok

Op de eerste en tweede verdieping in het voorgebouw zijn er ook kamers beschikbaar met een fraai uitzicht op de Coupure en de kanalen (Lila kamer en Zwart/witte kamer). Die kamers hebben ook elk een private badkamer met wastafel, toilet en douche.

roze-ok

We heten u meer dan welkom!