Bed & Breakfast Nachteneel

647123

Kom genieten van het Kempense platteland en de grensstreek

Mevr. Nancy Berckvens – Hofstraat 6, B-2380 Ravels – Tel. +32(0)495/683.086

www.nachteneel.begenieten@nachteneel.be

In de Kempen ervaart u het leven anders

In de Kempen ervaart u het leven anders. Gastvrij zijn zit er in de volksaard en levenskwaliteit is er een vanzelfsprekendheid. Ver weg van de drukte van de grote stad, vindt u hier, ingeklemd tussen Nederland en België, een onontdekt paradijs. Een omgeving waar u in uw schaarse vrije tijd écht tot rust kunt komen. Want in de Kempen moet niks, maar kàn heel veel.

64123

De boerderij in de Hofstraat, waar je B&B Nachteneel vindt, is van de familie Laurijssen-Berckvens. Gastvrouw Nancy realiseerde er haar droom: een kleinschalig en charmant verblijf waar gasten in een gemoedelijke sfeer kunnen genieten van een ongekende rust en schitterende landschappen. Twee originele kamers, met elk een eigen, goed doordacht interieur. Maar ook een sfeervol gastenhuis waar de open haard brandt, mooie paardenstallen waar de viervoeters worden verwend en een karaktervolle boerderijtuin waar je geniet van lange zomeravonden.

B&B Nachteneel ademt de authentieke sfeer van vroeger, maar heeft alle moderne voorzieningen van nu

6811

Voor de echte natuurliefhebbers

Paardrijden: B&B Nachteneel is gelegen langs het ruiter- en mennetwerk Taxandria. Dit kluwen van 190 kilometer aantrekkelijke ruiterpaden toert door de Belgische en Nederlandse Kempen. Je flirt er voortdurend met de grens.

b-b-nachteneel

Fietsen: Wie graag per fiets de grensstreek verkent, is bij B&B Nachteneel aan het juiste adres. B&B Nachteneel bevindt zich langs het oneindige Vlaamse Fietsknooppuntennetwerk, pal tussen knooppunt 43 en 55.

Wandelen: Wandelen door oude bossen, pure heide en ruwe akkerlanden? Dan is B&B Nachteneel de ideale uitvalsbasis! B&B Nachteneel bevindt zich vlakbij knooppunt 71 van het Wandelnetwerk Kempens Landgoed. Ideaal voor de actieve wandelaar.

6400

6 Goede redenen

Wie ervoor kiest om één of meerdere dagen in de Kempen te komen genieten, kiest niet zomaar voor B&B Nachteneel. Dit zijn dé 6 ijzersterke argumenten om te komen genieten van al het mooie dat B&B Nachteneel te bieden heeft:

  • Bijzonder ontbijt
  • Huiselijke gezelligheid
  • Ongekende rust
  • Familiale gastvrijheid
  • Paardvriendelijk
  • Betaalbare luxe

Naamloos6555