Bed & Breakfast Zum Goldhahn

ZUM

Hendrik en Saskia heten u welkom in “Zum Goldhahn”

Zum Bahndamm 2, 4770 Montenau (Amel) – Tel. +32(0)498/166 439

www.zumgoldhahnhendrik@zumgoldhahn.be

Een schoolgebouwtje dat omgebouwd is tot een B&B

Zum Goldhahn is het vroegere schoolgebouwtje van Montenau dat omgebouwd is als gezellige bed and breakfast. Montenau is een deelgemeente van Amel en ligt in de Oostkantons. Ons gastenverblijf is rustig gelegen, midden de natuur.

ZUM1

Wij verwennen zowel het jonge gezin als de actieve toerist. Er is een ruime keuze aan fietsroutes en wandelingen, de mogelijkheden zijn enorm. Kinderen gaan op verkenning in de bossen of kunnen zich een dagje uitleven in Plopsa Coo. Of zoekt u het liever avontuurlijker met paintballen, paardrijden of kajakken? Een weekendje weg, voor elk wat wils!

Zum 3

Wij verwelkomen u met een drankje en overlopen met u de mogelijkheden die de omgeving biedt. Er zijn 4 gezellige gastenkamers ter beschikking. Na een streekgebonden ontbijt kan je van hieruit de regio verkennen.’s Avonds kunt U zich ontspannen bij het haardvuur en genieten van een heerlijk “dagelijkse kost” driegangenmenu.

ZUM2

Ontbijt en maaltijden

Ontbijt: Wij bereiden voor u een heerlijk gevarieerd ontbijt. De heerlijke artisanaal bereidde Montenauer ham, een lekkere kaas, een vers eitje en zelfgebakken chocolade- of rozijnenbrood ontbreken zeker niet.
Maaltijden: Op vraag kan u bij ons ook terecht voor het avondmaal. De gastvrouw maakt voor u een eenvoudig driegangenmenu met streekgebonden producten klaar. Een romige soep of een frisse starter, een hoofdmaaltijd met vlees, vis of vegetarisch en een overheerlijk dessert!

Vanzelfsprekend houden we rekening met eventuele allergieën of andere noden.

ZUM4

Wij kijken uit naar uw komst!