Boottochten & meerdaagse cruise

Naamloos

De bemanning van de River Cruiser Spring heet u steeds van harte welkom!

Ryenland 43, 2170 Merksem – Tel. +32(0)479 77 76 90

www.spring-rivercruise.be – info@spring-rivercruise.be

Boottochten op maat

U wil misschien voor een bepaalde gelegenheid iets gaan doen om familie, vrienden of collega’s te verrassen? U heeft het misschien gehad met etentjes in een restaurant, gaan bowlen, gaan ijsschaatsen, paintballen, karting? Op zich is er zeker niets verkeerd met deze evenementen, maar daag uzelf eens uit om er een speciale gelegenheid van te maken.

100_0099-300x225

Hiervoor wil SPRING RIVERCRUISE samen met u een gepast voorstel uit werken. Wij zouden u kunnen overdonderen met tientallen pasklare opties en mogelijkheden, doch wij gaan dit niet doen, maar aan de hand van “trefwoorden” willen wij uw interesses prikkelen en trachten samen  een exclusief arrangement uit te bouwen.

Exclusieve rondvaarten op Luxe Cruiser Spring

Ontdek tijdens uw boottocht de tweede grootste wereldhaven van Europa aan boord van de SPRING. In enkele uren maakt u kennis met de enorme activiteiten zoals laden en lossen van zee- en binnenschepen, de werking van de sluizen, de verscheidenheid aan bedrijven en industrieën, baggerwerkzaamheden en nog zoveel andere activiteiten die de haven van Antwerpen rijk is.

100_0114-300x225

Wist u dat schepen met 14.000 containers komen laden en lossen in Antwerpen. Dat de basis van een lekker Belgisch biertje uit één van de grootste mouterijen in de wereld in onze haven ligt. Vele families, vrienden en bedrijven zijn dit reeds komen ontdekken en beleven aan boord van de LUXE-CRUISER SPRING tijdens hun rondvaart.

Tot binnenkort bij Spring River Cruise

Marcel-kapitein1-270x300Samen met mijn crew hopen wij u te verwelkomen aan boord van onze rondvaartboot voor een boottocht, rondvaart in België en Nederland, een familiefeest, een overnachting, vergadering,………. Wij zijn steeds dankbaar te mogen vernemen dat onze gasten het fijn vonden aan boord van de SPRING!

De kapitein en eigenaar van het passagiersschip SPRING wil u graag helpen bij het maken van een origineel arrangement aan boord van dit uniek schip. U kan mij hierover contacteren aan de hand van onderstaande mogelijkheden.

Groetjes Marcel