Bowling Stones Antwerpen

seniors-main

Relax. Speel. Feest. Geniet

Noorderlaan 104A, 2020 Antwerpen – Tel: 03/541.13.13

Website Bowling Stones Antwerpen – antwerpen@bowlingstones.be

De meest trendy bowling in Antwerpen

Bowling Stones? Dat is de meest trendy bowling in Antwerpen. Je komt er bowlen in een hippe omgeving en een aanstekelijke sfeer, niet in het minst dankzij onze bevlogen medewerkers en ons enthousiast publiek. Maar je komt niet alleen om te bowlen naar Bowling Stones Antwerpen. We zijn ook de ideale locatie als je graag lekker eet in een hippe omgeving. Zo wordt het vlees voor onze stone grill dagvers geleverd door een gerenommeerde topslager uit de buurt.

logo_img

Hoort er bij jouw avondje uit goede muziek? Dan is zaterdagavond Bowling Stones avond! Want dan is er een dj-set die je meteen in de juiste party sfeer brengt. De laatste zaterdag van de maand doen we er nog een schepje bovenop met jenever bowlen. Gooi je een strike? Dan krijg je een shotje jenever. En omdat je graag je budget onder controle houdt, werken we met een aantal aantrekkelijke formules, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Business en fun is een ideale combinatie die we stimuleren met onze Business to Bowling formules. Bij fun horen geen parkeerproblemen, daarom hebben wij een ruime parking én een centrale ligging. En wie niet van wachten houdt, heeft de mogelijkheid om meteen online één van onze 18 banen te reserveren, met of zonder formule.

Senioren

Bowlen is niet alleen een leuke en gezonde manier van bewegen, je wordt er ook nog eens blij van! Het is een combinatie van gewichtheffen en wandelen, en vooral veel lachen. Reserveer een middagje op de bowlingbaan met vrienden en profiteer van onze aantrekkelijke seniorenformule.

seniors-ls

Na het bowlen zorgen we natuurlijk voor de innerlijke mens. Bij Bowling Stones kan je voor of na het bowlen, genieten van een tas thee of koffie en een ijsdessert of pannenkoek. Die extra calorieën zijn er zo weer af! Vooraf of nadien, met de seniorenformule kan je alle kanten op.

Klik hier voor meer info