Bowling Stones Oudenaarde

seniors-main

Relax. Speel. Feest. Geniet

Gobelinstraat 1, 9700 Oudenaarde – Tel: 050/ 30.59.58

Website Bowling Stones Oudenaarde – oudenaarde@bowlingstones.be

Een oogstrelende bowlinglocatie

Oudenaarde mag dan een klinkende naam zijn op het vlak van koers, ook de bowlingfanaten weten er hun weg naartoe te vinden. De reden? Bowling Stones Oudenaarde. Een volledig gerenoveerde locatie waarin trendy en hip moeiteloos wordt gecombineerd met industrieel erfgoed. Bowlen kan er op één van onze 18 bowlingbanen.

logo_img

Maar Bowling Stones Oudenaarde is zo veel meer dan een bowling. Het is de ideale locatie voor een middagje of avondje uit onder familie of vrienden. Onze locatie ademt sfeer, onze medewerkers zijn enthousiast en onze formules aantrekkelijk. Heb je iets te vieren? Kom dan naar Bowling Stones Oudenaarde. We scheren ook culinair hoge toppen, met heerlijke pasta of grill formules met vlees of vis. Maar ook met aangepaste concepten voor kinderen of een gratis fles cava voor jarigen. Je vindt ons in hartje Oudenaarde en parkeert gewoon voor de deur. Want de ontspanning die begint van zodra je aankomt. Daarna is het tijd voor amusement op de bowlingbaan of ernaast. In onze lounge bijvoorbeeld, of tijdens een spelletje biljart of een lekkere maaltijd. Het kernwoord van Bowling Stones Oudenaarde? Feel good! En daar kan je niets op tegen hebben. We noemen onszelf zonder schroom dé bowlinglocatie van de Vlaamse Ardennen, want daarvoor hebben we alles in huis; de looks, de sfeer én de infrastructuur.

Senioren

Bowlen is niet alleen een leuke en gezonde manier van bewegen, je wordt er ook nog eens blij van! Het is een combinatie van gewichtheffen en wandelen, en vooral veel lachen. Reserveer een middagje op de bowlingbaan met vrienden en profiteer van onze aantrekkelijke seniorenformule.

seniors-ls

Na het bowlen zorgen we natuurlijk voor de innerlijke mens. Bij Bowling Stones kan je voor of na het bowlen, genieten van een tas thee of koffie en een ijsdessert of pannenkoek. Die extra calorieën zijn er zo weer af! Vooraf of nadien, met de seniorenformule kan je alle kanten op.

Klik hier voor meer info