Bowling Stones Wommelgem

seniors-main

Relax. Speel. Feest. Geniet

Autolei 113, 2160 Wommelgem – Tel: 03/322.63.03

Website Bowling Stones Wommelgem – wommelgem@bowlingstones.be

Dé bowling in de Antwerpse rand

Bowlen rond Antwerpen? Dat doe je bij Bowling Stones Wommelgem. Als je het ons vraagt, zijn er redenen genoeg om voor Bowling Stones in Wommelgem te kiezen, maar ook onze vele trouwe klanten zullen dat met plezier bevestigen. Plezier, ja, daar gaat het om bij Bowling Stones Wommelgem. Bowlingplezier natuurlijk, want we beschikken over maar liefst 20 state-of-the-art bowlingbanen. Maar ook culinair plezier met onze schitterende en lekkere All-In formules en zelfs parkeerplezier dankzij onze parking voor maar liefst 100 wagens.

logo_img

Bowlen bij Bowling Stones Wommelgem is genieten. Genieten van onze erg vriendelijke bediening, van de sfeer en de gezelligheid en van het mooie, moderne interieur. Nóg meer genieten doe je tijdens onze disco bowling avonden of de jenever bowling; dan worden strikes beloond met een shotje jenever. Ook voor bedrijven is Bowling Stones Wommelgem een aantrekkelijke locatie, niet in het minst dankzij onze vlotte bereikbaarheid en uitstekende business faciliteiten. Ontspannen en vergaderen gaan bij ons hand in hand en onze jarenlange ervaring in het organiseren van events maakt van ons een professionele partner. Daarom is Bowling Stones Wommelgem dé bowlinglocatie rond Antwerpen, want Bowling Stones Wommelgem is gewoon veel meer dan een bowling. Het is het ideale adres voor een gezonde dosis ontspanning en fun.

Senioren

Bowlen is niet alleen een leuke en gezonde manier van bewegen, je wordt er ook nog eens blij van! Het is een combinatie van gewichtheffen en wandelen, en vooral veel lachen. Reserveer een middagje op de bowlingbaan met vrienden en profiteer van onze aantrekkelijke seniorenformule.

seniors-ls

Na het bowlen zorgen we natuurlijk voor de innerlijke mens. Bij Bowling Stones kan je voor of na het bowlen, genieten van een tas thee of koffie en een ijsdessert of pannenkoek. Die extra calorieën zijn er zo weer af! Vooraf of nadien, met de seniorenformule kan je alle kanten op.

Klik hier voor meer info