Bricks-for-life vastgoed

logo bricks and leisure 1 op 1

Klik hier voor meer informatie

Gok niet met Win-for-Life, maar speel op veilig met Bricks-for-life
“Een vastgoedinvestering is nog altijd de meest zekere belegging voor een goed pensioen”

Naamloos1

Is het ooit te laat om aan uw pensioen te bouwen? Vanaf wanneer heeft het geen zin meer om te investeren en kan je beter Win-for-life-krasloten kopen? Wie op pensioen is, weet dat het leven niet rustiger wordt. De agenda’s zijn vaak drukker dan vroeger. De illusie dat er dan tijd over is om bezig te zijn met het opvolgen van investeringen of de verhuur van vastgoed leeft bij iedereen buiten bij onszelf. Genieten zonder zorgen staat voorop.

Veel van ons hebben vroeger geïnvesteerd in vastgoed en plukken daar nu de vruchten van. Een paar appartementen brengen maandelijkse opbrengsten met zich mee waar we comfortabel kunnen van leven. Tegenwoordig vastgoed bijkopen is helaas ongelofelijk duur. Blijven investeren en verhuren daarentegen is veel werk en daar zit nu ook niemand op te wachten. Verschillende partijen bieden hier oplossingen voor, maar Bricks and Leisure pakt het toch wel heel uniek aan: investeringsvastgoed met een levenslange zorgeloze service: Bricks-for-Life.

Aankoop, uitbating, renovatie, herverkoop, … alles is inbegrepen. Je investeert in vastgoed, stelt je spaargeld veilig en kan zorgeloos genieten van de opbrengsten. Hoe ze dit kunnen waarmaken, ligt in het unieke soort vastgoed die ze aanbieden.

Nieuwe formule voor een zorgeloos rendement

Vroeger bracht vastgoed een pak meer op. Er waren minder regels, de meerwaarde lag hoger en de huurprijzen stegen sneller. Die gouden tijden zijn stilaan tot een eind gekomen.

Het rendement op nieuw vastgoed daalt terwijl ook de kosten van onderhoud en renovatie stijgen. Eenmaal een slechte huurder en je voelt het vele jaren in de opbrengsten. Want als je eens een nieuwe badkamer mag steken, dan zit je snel aan €15.000.

Om toch de zekerheid van vastgoed aan te kunnen bieden met een stabiel rendement, is er gezocht naar een concept waar de verhuurder het sterkst staat, om zo hogere opbrengsten en zekerheden te bekomen.

Een van de toppers is zonder twijfel hotelvastgoed. Huurders betalen altijd (je kan niet op hotel gaan zonder te betalen), schade is beperkt (indien dit wel het geval is, kan dit verhaald worden via kredietkaart) en de huurprijzen kunnen per dag worden aangepast.

De formule van investeren in hotels bestaat al een tijdje. Een volledig hotel kopen, is natuurlijk niet gemakkelijk. Een goed hotel kost al snel 5 tot 12 miljoen euro wat dus enkel toegankelijk was voor banken, pensioenfondsen of rijke families. Bricks and Leisure vond een formule uit waarbij ook particulieren kunnen genieten van de voordelen van hotelvastgoed. In essentie koop je een hotelkamer (vastgoed) en krijg je daar opbrengsten voor in de plaats (huur). Alle zorgen rond uitbating, renovatie, enz. worden overgenomen door Bricks and Leisure en hun Bricks-for-Life service.

Toch de moeite om eens te overwegen als je op zoek bent om je pensioen aan te dikken.

Je kan de 10 meest gestelde vragen rond hun concept hier gratis downloaden.