Charmehotel Manoir Ogygia

040_ogygia-bewerkt

Veurnestraat 108, 8970 Poperinge – Tel. +32 (0)57/33 88 38

www.ogygia.beinfo@ogygia.be

Goddelijk genieten in de Westhoek

Op vrijdag 11 april 2003 verwelkomde het gloednieuwe charmehotel Manoir Ogygia zijn eerste gasten. Het hotel ligt in een kasteelpark in de Veurnestraat in Poperinge en mikt op een publiek dat van het leven geniet.

048_ogygia-bewerkt

Manoir Ogygia versterkt het aanbod luxueuze hotelkamers in hoppeland en beantwoordt aan een groeiende vraag naar comfortabele kamers in een unieke omgeving en met aandacht voor veiligheid, toegankelijkheid (ook voor rolstoelgebruikers) en kwaliteit.

Charmehotel

Wie Manoir Ogygia binnenstapt voelt meteen de warmte van thuis. Van hieruit ontdekt u de meest idyllische plekjes van de Westhoek.

Dankzij het vele hout (o.a. gerecupeerd uit een vroeger hopmagazijn en uit het aanpalende kasteel), de stijlvolle zitmeubels, de zin voor detail, vertaald in accessoires, ornamenten… kent u een verblijf zonder zorgen. Zonder dat ook maar één moment de idee van kitsch of overdaad door het hoofd schiet ontdoet u zich van alle stress.

001_ogygia-bewerkt

Andersvaliden kunnen er terecht in onze luxekamer Eos.

Uiteraard kunt u met uw wagen terecht op onze privé-parking net voor de deur. Het hotel beschikt over een gratis privé parking.

035_ogygia-bewerkt

Beauty & wellness

Wilt u ook eens volledig ontspannen en genieten van een unieke wellnesservaring?

Dan hebben wij een speciale wellnessarrangement voor u.

Diner in ’t kasteeltje

Als gast kan je er nu ook terecht voor de avonddiners in de arrangementen. Voor zij die boeken op basis van kamer en ontbijt , is er een keuze tussen een bistromenu of een verfijnd menu.

050_ogygia-bewerkt