Comfortschoenen Verhulst

logo2

Dé referentie voor schoenen met bijkomende vereisten

Waterhoenlaan 16, 2050 Antwerpen linkeroever – Tel: 03/ 344.84.94

www.comfortschoenenverhulst.becontactformulier

Jouw voeten zijn hier in goede handen

Een schoenenzaak… maar niet zomaar één, onze zaak wil zich onderscheiden van andere en biedt een fijn gamma van ‘Comfortschoenen met pit’

Zaakvoerder Jonas Verhulst is goed opgeleid om voor elk voetprobleem de gepaste oplossing te vinden. Hij volgde gespecialiseerde studies aan de Dutch Health Tec Academy in Utrecht (Nederland) en behaalde een certificaat van adviseur pasvormschoenen èn specialist gezond lopen. Daarna volgden nog stages in Rotterdam om de kwaliteitsnorm te krijgen. In de zaak wordt hij bijgestaan door Diane Janssens.

1397454_184913561712653_1094665761_o

Nieuw! Heeft u voetklachten waardoor u geen confectieschoenen uit de winkel meer kunt dragen en een aanpassing aan uw schoenen niet voldoende is? Dan kunt u in overleg met uw arts in aanmerking komen voor orthopedische schoenen.

In ons aanbod vind je

DSC_0822

Schoenen voor lossen steunzolen en met voetvorm

DSC_0342Als je losse steunzolen of inlegzolen nodig hebt, is het belangrijk dat je daarvoor de gepaste schoen draagt. Dit is één van de specialiteiten van Comfortschoenen Verhulst en ze bieden hiervoor dan ook een uitgebreide keuze aan, zowel voor dames als heren, jong en oud.

Ook vind je hier een ruim aanbod van schoenen met een uitneembaar voetbed. Dit zorgt voor verademing bij moeilijke en pijnlijke voeten of biedt verlichting als je lang moet lopen of staan.

Schoenen voor moeilijke voeten of grotere maten

DSC_0663 (1)Comfortschoenen Verhulst helpt je graag om de beste schoenen te kiezen voor jouw voeten. Samen zoeken naar de juiste schoen bij grote maten of andere speciale vereisten. Voor diabetici zijn er bijvoorbeeld schoenen zonder naden in het aanbod zodat er geen drukplaatsen zijn.

Ook bij mensen met moeilijkere voeten is dit een aangename oplossing. Mensen met een Halux-valgus (knobbel aan de zijkant van de dikke teen) of met hamertenen voorzien ze ook van comfortabele en mooie schoenen.

Schoenen in verschillende breedtematen

DSC_0452De meeste mensen kiezen hun schoenen enkel op de lengtemaat, maar ook in breedte kunnen voeten sterk verschillen.

Daarom meten ze zowel in de lengte als in de breedte en hebben ze per halve lengtemaat verschillende breedtematen in voorraad.

Nog enkele comfortabele tips lees je hier