Cultuurvertoningen Kinepolis Hasselt

Kinepolis Hasselt stelt voor

Opera in de cinema

Naamloos55

Met Opera in de Cinema beleeft u de meest spraakmakende opera’s live vanuit de Metropolitan Opera in New York. Deze wereldvermaarde topproducties worden in de allerbeste omstandigheden vertoond: op groot scherm en in High Definition. Een onvergetelijke ervaring voor élke operaliefhebber.

Ballet in de cinema

Naamloos555

Het wereldberoemde Bolshoi balletgezelschap danst op de vertrouwde bühne in één van ‘s werelds mooiste locaties.
Kinepolis is verheugd hun tijdloos en meesterlijk repertoire aan u voor te stellen en u te laten meegenieten van de Russische perfectie.
Dit seizoen programmeren we 7 meeslepende balletvoorstellingen van dit wereldvermaarde gezelschap vanuit het Bolshoi Theater in Moskou.

Kunst in de cinema

Naamloos5555

Kunst in de Cinema‘ brengt succesvolle kunsttentoonstellingen van musea uit de hele wereld naar Kinepolis.
Deze baanbrekende serie werd exclusief voor de bioscoop gefilmd (op de tentoonstellingen zelf én op locatie).

Ze laat wereldwijde kunstliefhebbers in verbluffend hoge resolutie vol bewondering op het grote scherm genieten van de werken van enkele van de grootste schilders en kunstenaars aller tijden.

Dit is kunst zoals u nog nooit heeft gezien !

Concert: André Rieu 2019 – Shall we Dance?

AndreRieu2019_PosterComato_NVAndré Rieu’s concerten in zijn geboortestad Maastricht trekken jaarlijks tienduizenden fans vanuit alle delen van de wereld. Het eeuwenoude stadsplein is het spectaculaire decor voor zijn onvergetelijke concerten waarbij jong en oud verrast worden met humor, plezier, emotie en natuurlijk prachtige muziek.

Dit jaar nodigt André Rieu u uit om uw dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht concert – ‘Shall we dance?’.

Wals mee met André Rieu! De majestueuze wals is tijdens zijn carriere altijd een grote inspiratie voor André geweest, de driekwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans.

Dit is een feest dat u zeker niet wilt missen! Bereid u voor omver geblazen te worden door deze magische ervaring van muziek en dans. Beleef het op het witte doek bij u in de buurt. André Rieu zorgt samen met zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele speciale gasten voor een magische bioscoopervaring.

Geniet van dit spectaculaire concert, kijk mee achter de schermen, wordt verrast met een exclusief interview met André en vele speciale verrassingen.

Shall we dance?