De Sjeiven Dörpel

1

Tot rust komen én genieten in ons hotel in Maaseik

Leeuwerikstraat 74 B 3680 Maaseik (België)

Tel: +32(0)89 56 12 13 – Gsm: +32(0)477 05 68 62

www.sjeivendorpel.be – info@sjeivendorpel.be

In alle rust logeren in Maaseik

Betekent een geslaagde vakantie voor jou (culinair) genieten, tot rust komen en tegelijkertijd over alle comfort beschikken? Dan is een verblijf in hotel De Sjeiven Dörpel in Maaseik zeker iets voor jou. Je vindt het er namelijk allemaal. En nog veel meer….

3n6a0436-1-5cdaa1bc88cb8

Ons familiehotel is ondergebracht in de bijgebouwen van een gerenoveerde historische vierkantshoeve. In 2016 hebben we die omgebouwd tot 11 ruime kamers waar je over alle moderne comfort beschikt. Even een luchtje scheppen? Het kan op het terras in je kamer. Je fiets veilig opbergen? Achteraan op onze private parking bevindt zich een fietsenstalling. Een bedrijfsseminarie combineren met een culinair verblijf? Of met je gezin of vrienden een weekendje uitblazen? Jouw vakantie begint… in Maaseik. Bekijk ook even onze arrangementen.

In het hotel is één kamer speciaal ingericht voor hotelgasten met een beperking. Deze bevindt zich op het gelijkvloers en beschikt over een ruime badkamer en aangepast toilet.

3n6a0414-1-5cdaa19bb4d86

Fietsen en wandelen in Maaseik en omgeving

Maaseik ligt in Limburg aan de grens met Nederland. Het charmante stadje is de ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietsliefhebbers. En dit zowel voor een daguitstap als een sportieve (mini)vakantie.

Ver weg van de drukte van de kust en andere drukbezochte plaatsen , kom je in Maaseik volledig aan je trekken… en tot rust.
De Sjeiven Dörpel bevindt zich vlakbij knooppunt 25 van de Kempen-Maasland fietsroute. Onze brasserie en café is een populaire tussenstop voor fietsliefhebbers en wandelaars. De Maas ligt vlakbij en Maaseik zelf is ook een bezoekje waard.

88

Wil je graag een wandel- of fietsvakantie gespreid over een weekend of meerdere dagen organiseren? Dan kan je een comfortabele kamer boeken in ons hotel.
Als hotelgast kan je jouw fiets veilig opbergen in de fietsenstalling achteraan ons hotel.

Ook de verhuur van fietsen behoort tot de mogelijkheden, maar dan neem je best op voorhand contact op met ons. Zo zijn wij en jij zeker van de beschikbaarheid van onze huurfietsen.

Gezellige brasserie, café en terras in Maaseik

In brasserie De Sjeiven Dörpel geniet je in alle rust van lekkere huisbereide maaltijden. Maar je bent er ook welkom voor een stevig ontbijt, zalige versnaperingen, of gewoon een lekker pintje bier (of water) tussendoor. Dichtbij knooppunt 25 van de Kempen Maasland route en op fietsafstand van het centrum van Maaseik. Perfect om in alle rust terug op krachten te komen.

brasserie-5cc076d214ce7

Tevens beschikken we over een gratis zaal die we aanbieden voor kleine groepen (tot 24 personen). Je betaalt enkel voor de consumpties (maaltijd en drank). Voor de huur van de zaal betaal je niets.

We verwelkomen jullie graag in Maaseik!