EasyFit Premium Hamme

easyfit-premium-clubs-logo-def-02-2015-1

Sint-jansstraat 25, 9220 Hamme – Tel: 052/415 015

EasyFit Premium Hammehamme@easyfitpremium.be

Maak nu kennis met EasyFit Premium

Hét alternatief voor traditioneel fitness. Maak nu kennis met EasyFit Premium.

EasyFit Premium is een groep van meerdere fitnesscentra in België en Nederland. De EasyFit visie: Fitness is geen doel op zich. We leven niet om te sporten maar sporten om te leven!

Jouw gemak voor fitness resultaat mét tevredenheidsgarantie*

Door alles gemakkelijker, sneller en eenvoudiger te maken, zorgen wij dat ook je fitness zult volhouden. Je goed voelen in jouw lichaam, vitaal en gezond zijn. Je hele leven lang! Bij EasyFit Premium sport je daarom met een tevredenheidsgarantie!*

ef-cirkel-2

Het slimme alternatief voor traditioneel fitness

EasyFit Premium gebruikt zeer vooruitstrevende apparatuur. Je bouwt spieren op of verstevigt jouw lichaam met relatief weinig moeite. Geen papieren trainingsschema’s, geen ingewikkelde instellingen op apparatuur: alles gaat bij EasyFit Premium eenvoudiger! Jouw begeleiders moeten hierdoor minder corrigeren en bijsturen en hebben daardoor meer tijd om je te coachen! Coachen is jou helpen jouw goede voornemens vol te houden.

Gratis kennismaken met de EasyFit Premium-methode

Wil je kennismaken met de EasyFit Premium-methode? Vraag dan een Gratis Proefweek aan bij één van onze vestigingen. Vul het formulier in en klik op verzenden. EasyFit neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

easyfit-premium