Erop uit met de kleinkinderen….

grootvader-kleinkind

Zwembadweg 5, 2930 Brasschaat – tel.: +32 (0)3 653 45 28

www.casa-ametza.bevakantie@casa-ametza.be

logo1000

Erop uit met de kleinkinderen….

De kleinkinderen onder jullie hoede tijdens de vakantie? of wil je er gewoon met hen eens tussenuit….

Kom heerlijk genieten samen met je kleinkinderen in één van de gezellige vakantiewoningen van Casa Ametza, gelegen in het mooie park van Brasschaat in de provincie Antwerpen.

Buitenkant-ca-crop-site2-1024x422Jouw vakantiewoning is de ideale uitvalsbasis om de nabije en de wijde omtrek te gaan verkennen want er valt absoluut heel veel te beleven!

De kinderboerderij, musea, speeltuinen, spoorfietsen, roeibootjes,… zijn maar een greep uit het aanbod van toffe activiteiten.

grootouder kleinkind boekje lezenOf ontspan je liever op je privé-terras terwijl de kleinkinderen heerlijk ravotten in de omheinde tuin van jullie eigen vakantiewoning?

foto park

Ons arrangement “Erop uit met de kleinkinderen”

Ons arrangement “Erop uit met de kleinkinderen” staat garant voor een superfijn verblijf.

Vanuit je vakantiewoning duik je zo het zwembad in, waan jezelf in een echt kuuroord genietend in de sauna of het stoombad of is een hole in one slaan meer je ding?
De toegangstickets voor het zwembad en de minigolf liggen al te wachten.

CA binnenkant
Maak samen met je kleinkinderen de mooiste herinneringen in de Zoo van Antwerpen, Planckendael of de Olmse Zoo tijdens een heerlijke daguitstap. Wij zorgen voor de tickets, jullie voor de glimlach.

Knutsel de mooiste creaties met allerlei materialen, beleef de gekste avonturen via de leesboeken en tover de leukste gezelschapsspelletjes tevoorschijn. Onze goed gevulde animatiekast betovert groot en klein. Magische en gezellige momenten verzekerd.

Binnen Oranje

En snuister misschien ook eens in onze activiteitenbrochure want die geeft vast nog veel meer inspiratie om leuke dingen te beleven en prachtige herinneringen te maken.

Mogen wij jou en de kleinkinderen verwelkomen?
Graag tot binnenkort bij Casa Ametza.

Tarieven en meer informatie

KLIK HIER voor de tarieven en meer informatie:

kind sprookjes