Fotodagboek voor oma en opa

Naamloos44

“De foto’s van uw dierbaren verschijnen live op uw met internet verbonden kader”

www.familinkframe.com/nl/ – Vraag naar meer info via het contactformulier

logo

Tijdelijke promotiecode voor online aankopen: BEL1819

Een lust voor het oog van de senioren

Dit product vermindert het eenzaamheidsgevoel van ouderen en heeft de Silvestre Prijs 2018 gewonnen van de Médéric Alzheimer Fondation in Frankrijk.

Naamloos77

Het bijzondere van dit fotolijstje is dat het overal waar het zich bevindt verbinding kan maken met het internet. De eigenaar hoeft niet noodzakelijkerwijs een wifi-abonnement te hebben om foto’s te ontvangen, want het heeft ook een geïntegreerde en geconfigureerde simkaart die werkt in 3G. Het apparaat is uiterst eenvoudig te gebruiken. Gewoon aansluiten. Niets anders. De rest gebeurt op afstand door een kind of begeleider die toegang heeft tot het internet en het kader naar eigen wensen kan instellen. Foto’s kunnen ook automatisch worden gescrold. Verschillende mensen uit dezelfde familie, bijvoorbeeld, kunnen foto’s op hetzelfde frame versturen.

Het product is al op de markt in Frankrijk, Duitsland, Canada, België en Nederland. Het kader is uiteraard beschikbaar in verschillende talen. Het product heeft een garantietermijn van één jaar.

Belangrijke voordelen

  • Extreem simpel. De houder hoeft het enkel in de stopcontact te steken.
  • Verscheidene personen kunnen foto’s sturen naar het frame (allen uitgenodigd door de administrator, dus niet per se de houder van het kader).
  • Heeft een geintegreerde 3G kaart (3 maand inbegrepen, nadien minder dan 4 euro per maand), met wifi gratis internet uiteraard.
  • Bezit een batterij dankzij dewelke het kader getransporteerd kan worden zonder dat deze afsluit.
  • Mogelijkheid om tekst door te sturen.
  • Mogelijkheid voor de houder van het frame om eenvoudig een bevestiging/dankbericht te sturen door op het hartje op het scherm te drukken.
  • Foto’s kunnen (automatisch) gescrolled worden (diaporama) (in te stellen door administrator).
Achterzijde frame

Achterzijde frame

Het toestel opstarten was nog nooit zo eenvoudig!

Bekijk het filmpje en zie hoe eenvoudig het is om het toestel op te starten bij opening doos.

Contactformulier