Levenslied Frans Bauer

Frans Bauer levenslied basisbeeld breed

www.tourdefrans.be

WIN meet & greet of gesigneerd album FRANS BAUER

En of we onze lezers in de watten leggen… met dank aan sympathieke Frans Bauer die zijn handtekening op drie nieuwe albums LEVENSLIED plaatst en twee koppels persoonlijk verwelkomt in Kursaal Oostende op 1 mei! Geef ons een antwoord op de vraag hieronder en jij bent misschien wel onze winnaar voor een schitterende show “Tour de Frans”!

DOE MEE aan onze WEDSTRIJDVRAAG en WIN!

  • 2 Duotickets + meet & greet show 1 mei Kursaal Oostende
  • 1 Van de 3 gesigneerde albums Frans Bauer

VRAAG: Frans Bauer woont net over de grens in Nederland… In welk plaatsje?

  1. Foeiaart
  2. Fijnaart
  3. Fijnoert

Antwoord + naam + telefoonnummer bezorgen aan info@vlaamse-seniorensite.be 

Trekking zal gebeuren onder de deelnemers op zaterdag 31 maart. De winnaars worden telefonisch verwittigd.

LEVENSLIED het nieuwe album van FRANS BAUER

2018 Belooft, opnieuw, een mooi jaar te worden voor Frans Bauer. Na een succesvolle start van zijn theatertournee ‘Tour de Frans’, het Nederlandse luik, verscheen op vrijdag 2 maart eindelijk zijn nieuwe album ‘Levenslied’. Verkoopkanalen als Media Markt en FNAC zijn alvast erg enthousiast en brengen de populaire zanger in de loop van maart naar diverse filialen voor singeersessies en showcases.

Naamloos77

Clip “Blijf vanavond heel even bij mij

‘Met dit album ga ik verder waar ik bijna 25 jaar geleden begon : het onvervalste, pure levenslied, met een eigentijds geluid. Het album bevat liedjes voor ieder moment. Beladen teksten voor emotionele momenten, maar ook een vrolijke noot voor de feestelijke momenten. Tijdens de theatertour waarmee ik nog tot en met juni door Nederland en België trek, zal ik zeker een aantal nieuwe liedjes ten gehore brengen.’ aldus Frans Bauer.

!cid_45CBFACA-CB3D-441C-8089-E9B1A54C2AA0@home

Het album bevat 14 nieuwe songs en zijn door de volkszanger zelf geschreven en geproduceerd, tesamen met Laurens van Wessel. Zoals de titel al doet vermoeden staat het album vol met levensliederen. De single ‘Kom nu maar in mijn armen’, die eind 2017 verscheen, staat nog steeds in de Nederlandstalige hitlijsten en is al weken het meest gestreamde nummer op diverse landelijke zenders in Vlaanderen en het digitale HitsNL.

Tegelijk met het album verschijnt ook de tweede single ‘Blijf vanavond heel even bij mij’. De theaterproductie ‘Tour de Frans’ komt naar Vlaanderen : 30 april 2018 – Kursaal Oostende. 1 mei 2018 – Kursaal Oostende. 3 juni 2018 – Stadsschouwburg Antwerpen. 16 juni 2018 – Ethias Theater Hasselt. Alle info www.tourdefrans.be