Holiday Suites… op vakantie!

HS_logo_be_jpg_rgb

www.holidaysuites.beinfo@holidaysuites.be

+32 (0)2 588 03 03

Op vakantie aan de kust?

Op vakantie aan de kust? Dat is zalig uitwaaien op het strand of een gezellige wandeling langs de dijk. Of ga je liever naar hartje Limburg? Dan kan je heerlijk genieten midden in de natuur! Al deze dingen zijn mogelijk dankzij Holiday Suites.

DSC_0512 (11)

Holiday Suites biedt comfortabele vakantieappartementen aan op bruisende locaties waar altijd iets te beleven valt. Zowel in het zomerseizoen als in de winter. Je hebt de keuze uit verblijven aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg.

print-extra-4 (1)

Vakantie tegen de beste prijs? Dan zit je ook goed. Ze doen er alles aan om jouw vakantie zo betaalbaar mogelijk te maken. En door hun digitale receptie hoef je ook geen uren aan te schuiven om in te checken. Je krijgt alle informatie twee dagen voor aankomst via mail om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

holidaysuites_hengelhoef_vakantieverblijf_locationdevacances_holiday_suites-12

Neem je ook graag je huisdier mee op vakantie? Ook dat is mogelijk. In bijna alle vakantieverblijven zijn huisdieren welkom! Zo maak je er echt een vakantie van met het hele gezin.

IMG_0260 (5) (1)

Contact

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Holiday Suites: www.holidaysuites.be. Je kan ze ook altijd telefonisch contact opnemen via het nummer +32 (0)2 588 03 03. Elke dag van 8u tot 22u staan ze paraat om je zo goed mogelijk te helpen.