Hoorcentrum Céline Jacobs

7

Een professioneel luisterend oor voor al uw gehoorbehoeften

Aarschotsesteenweg 8A, 2230 Herselt – Tel. 014/757.866

www.hoorcentrumjacobs.be – celine@hoorcentrumjacobs.be

Persoonlijke aanpak in een huiselijke sfeer

Hoorcentrum Céline Jacobs staat voor een persoonlijke aanpak in een huiselijke sfeer.

Gehoorproblemen gaat niet om gehoorverlies alleen. Slechthorendheid of tinnitus heeft een impact op je hele leven.  Het heeft invloed op je sociale leven, je professionele leven, je zelfvertrouwen, je gezondheid en je energie. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen en te luisteren naar je uitdagingen. Ik stel veel vragen om mij helemaal in te kunnen leven in de impact van gehoorverlies op je leven.

Celine 2

Iedere persoon met gehoorverlies is uniek, met een eigen verhaal en eigen uitdagingen. Ik geloof niet in kant-en-klare oplossingen en standaard adviezen. Ik vertrek vanuit het verhaal van de cliënten. Ik vind het belangrijk dat voor iedere cliënt een persoonlijk plan wordt opgesteld. Ik begeleid mensen door naar hen te luisteren met veel openheid en nieuwsgierigheid.

Er bestaan meer oplossingen dan je denkt. Er zijn zoveel schitterende oplossingen op de markt, er bestaat zoveel meer dan je denkt. Mensen verdienen een audioloog met de kennis er ervaring die op de hoogte is van alle oplossingen. Het is mijn plicht om mensen met gehoorverlies op een transparante manier te informeren over de verschillende mogelijkheden.

Celine 3

Kwaliteit. Ik streef naar een professionele werkomgeving door me voortdurend bij te scholen. Ik ben contant op zoek naar verbeteringen en manieren om de lat weer hoger te leggen. De cliënt en ik gaan pas voor een oplossing als we beiden tevreden zijn. En geloof mij, als perfectionist ben ik niet snel tevreden!

Diensten

  • Celine 1Aanpassen van hoortoestel: op maat gemaakte oorstukken alsook programmatie hoortoestel aan de hand van specifieke software
  • Controleafspraak voor bijstelling instellingen en testen voor vaststelling gehoorsverbetering
  • Dienst naverkoop: 3 à 6 maandelijks onderhoud hoortoestellen inclusief bijstelling, jaarlijkse gehoortest
  • Gehoorbescherming volgens uw noden: universeel of op maat gemaakt
  • Verkoop draadloze accessoires en hulpmiddelen
  • Hoorcoaching sessies

Werkwijze

Via een stappenproces doorlopen we samen om tot het beste resultaat te komen. Een onderscheid wordt hierbij gemaakt tussen oplossingen bij gehoorverlies en gehoorbescherming. Meer info hier.