Hoorcentrum Maes Poperinge

Naamloos

Renate Maes verwelkomt u graag in haar hoorpraktijk

Ieperstraat 54, 8970 Poperinge – tel: 0499/224 763

www.hoorcentrummaes.be – info@hoorcentrummaes.be

Wat betekent gehoorverlies?

maes-renateHoe werkt het gehoor precies? Hoe ziet mijn oor er vanbinnen uit? Wanneer kan er gehoorschade optreden en wat zijn de gevolgen?

Moet u het volume van de TV hoger zetten? Hoort u wel, maar begrijpt u niet altijd wat anderen zeggen?

Vindt u het lastig om gesprekken op drukke plaatsen te volgen? Moet u vaak om herhaling vragen? Het zijn misschien tekenen van gehoorverlies.

Gehoorverlies is niet ongewoon en is niets om bang voor te zijn. Wij zijn er om u te helpen >>> lees verder

Wat is tinnitus?

Tinnitus is de officiële medische term voor oorsuizen, ofwel het waarnemen van geluiden terwijl er geen geluidsbron buiten je aanwezig is. De geluiden die mensen horen lopen uiteen: het kan gesuis zijn, zoals van de wind of de branding, maar ook piep- en fluittonen komen vaak voor. Verder zijn er mensen die bonzen, bonken, stampen, geknetter, gehamer, gegil of een combinatie van deze geluiden horen >>> lees verder

Hoortoestellen

Hoortoestellen bestaan er al in maten en vormen, maar welke hoortoestellen bestaan er nu precies? Welke discrete oplossingen zijn er mogelijk?

87

Hoortoestellen hebben de voorbije jaren een hele weg afgelegd. Wat ook uw graad van gehoorverlies is, van licht tot ernstig, een hoortoestel moet perfect in uw leven passen.
Hoortoestellen zijn er in de meest uiteenlopende formaten en modellen en beschikken over verschillende functies. Ik, als audioloog kan u helpen bij het zoeken naar het meest geschikte toestel en u helpen de juiste keuzes te maken >>> lees verder

Doe hier mee aan de online gehoortest

Verder kunt u bij ons terecht voor: