Hotel ALFA INN Blankenberge

naamloos1

Hotel Alfa Inn: een oase van rust in een swingende stad

Kerkstraat 92 – 8370 Blankenberge – Tel. 050/41.81.72

www.alfa-inn.com – info@alfa-inn.com

Een oase van rust in een swingende stad

Het familie-hotel Alfa Inn vindt u in de Kerkstraat, het hartje van Blankenberge, tussen de zeedijk en het station.  En toch, verrasend misschien, is dit een oase van rust.

suite_01

In de moderne kamers beschikt u over een douche, WC, haardroger, safe, TV, telefoon en radio. ’s Morgens verwelkomen wij u graag aan ons ontbijtbuffet.  U zal er, met live pianomuziek op de achtergrond, genieten van een selecte keuze uit diverse fijne vleeswaren, kazen, drie eierbereidingen, verschillende soorten brood en croissants, verse fruitsalade, … Dit alles is trouwens in onze basisprijs begrepen.

004-kamer_01

Het hotel beschikt over een nieuwe privé-wellness met jaccuzi, hamam, sauna en zithoek.  U kan die afhuren aan 50 Euro voor 2 personen voor 2 uur (kan op voorhand geboekt worden).

wellness-003

Het hotel beschikt ook nog over een salon met speelhoek voor de kleinkinderen, bar, een zonneterras, lift, zonnebank, een biljartzaal, een tuin, fietsen, een videozaal en een parking (15 E).  Geregeld nodigen wij ’s avonds muzikanten uit.  En dan kan de sfeer in het salon en de bar helemaal niet meer stuk.

Voor reservaties tijdens de week, maken wij graag telefonisch tijd voor u op het nummer 050 418172.