Hotel – restaurant De Kommel

bst9912

Kommel 1, 3798 ’s Gravenvoeren – Tel. +32 (0)4 381 01 85

www.dekommel.beinfo@dekommel.be

Welkom bij hotel De Kommel

Paul Princen, geboren te Sint-Truiden, is opgegroeid in Hasselt en runt deze zaak samen met Wendy van Aalst, geboren in Callao te Peru, maar opgegroeid in de Voerstreek en te Eijsden (NL) sinds ze twee weken oud was. Samen hebben we een dochtertje Laura (van januari 2000). In mei 2000 hebben wij De Kommel gekocht en deze stelselmatig vernieuwd en uitgebreid met nu 16 kamers en voorzien van een lift. Tevens werden het restaurant en alle kamers voorzien van airco. Ook het restaurant werd aangepakt met een nieuw kleurtje, andere tafellakens, inrichting enz…

bst9918

Het sfeervolle restaurant

Het sfeervolle en gezellige restaurant is een aanbevelens-waardige gastronomische halteplaats. Men kan hier genieten van de verfijnde Frans-Belgische keuken met een vleugje van de Mediterrane invloeden.

_dsc9428

De gastronomische menu’s zijn telkens gemaakt met oogstrelende gerechten die uw smaakpapillen doen prikkelen. De begeleidende wijnen uit de wijnkaart zijn met zorg gekozen en de prijs/kwaliteit is hier erg goed. De nagerechten zullen niemand onverschillig laten.

bst9344

Het restaurant is elke dag geopend vanaf 18u.30 tot 21u. behalve op de meeste zondagen. Bij mooi weer kan er natuurlijk ook buiten gegeten worden.

De comfortabele kamers

Het hotel is zeer rustig gelegen aan een doodlopende straat.

bst9210

U logeert in een comfortabele kamer met alle voorzieningen zoals TV, telefoon, wekkerradio, badkamer met toilet, ligbad en/of douche en haardroger. Tevens zijn alle kamers ook voorzien van airco en WIFI. Alle kamers zijn ook rookvrij. Er zijn tevens 5 anti-allergische luxekamers, waarvan 1 kamer ook de voorzieningen heeft voor iemand met een handicap. In totaal beschikt het hotel over 16 kamers en een lift.  De dorpskern ligt op wandelafstand (500 meter).

bst9962

Het zonnige terras

Het zonnige en beschutte terras, gelegen aan de zuidkant, biedt u een schitterend uitzicht op de Voerstreek en het dorp ’s Gravenvoeren. Het is één van de hoogst gelegen terrassen van Vlaanderen, want het hoogste punt van Vlaanderen ligt in de Voerstreek nl. 287,5 meter.

bst9970

Men kan hier heerlijk genieten en ontspannen in alle rust met een streekbier of een glas wijn. Bij mooi weer kan er ook buiten getafeld worden.

De omgeving

1-bossen-en-weide-in-st-pieters-voeren