Hotel – restaurant D’hofstee

hotel-ter-zuidhoek

Restaurant D’hofstee – Hotel Ter Zuidhoek heten u welkom!

Claeysensstraat 13, 8800 Beveren (Roeselare) – Tel. 051/25 10 78

 www.hofstee.beinfo@hofstee.be

Restaurant D’hofstee

D’hofstee is een 18e-eeuwse hoeve die in 1997 gekocht werd door Eddy Decruw en Angela Kelly. Ondertussen staat D’Hofstee gekend als landelijk familierestaurant te Roeselare, die gespecialiseerd is in grill op houtskool. Of laat u bekoren door onze menu’s.

ter_zuidhoek_1t2

Tijdens de zomer is het écht genieten op het terras in Roeselare, waar u kan proeven van heerlijke streekbieren, ijs of cocktails. Er is plaats tot 140 man.

Hotel Ter zuidhoek

Ter zuidhoek,een landelijk hotelletje met 7 kamers

1332328058

D’hofstee blijft een gezellig familierestaurant waar ieder zijn gading vindt,de oude schuur werd omgetoverd tot een charmant hotelletje met 7 kamers allen voorzien van een suite, flatscreen, airco, internet, boxspring bedden, enz… er zijn 3 standaardkamers op het gelijkvloers met aparte bedden, twee kamers met dubbel bed,en 2 luxe/duplexkamers waaronder de masterroom tot 4 personen.

csm_ter_zuidhoek_d65c794b0a

Het hotel is rookvrij en huisdieren zijn niet toegelaten, privéparking met toegangscode alsook fiets en motorstalling, cultuursteden zoals Brugge, Gent, Rijsel, Ieper en de Kuststreek liggen op halfuur rijden, alsook Roeselare shopping, brouwerij Rodenbach en het wielermuseum.

De kamers zijn met ontbijt, arrangementen alsook gastronomische weekends zijn mogelijk.