Hotel – restaurant Tropical Durbuy

piscine-carte-024

 Rue des Comtes de Luxembourg 41, 6940 Durbuy – Tel. +32 (0)86/21.39.85

www.tropical-hotel.beinfo@tropical-hotel.be

tropical_logo_7540

Tropical hotel rustig gelegen in Durbuy

In juli 1990 opende het charmante Tropical Hotel zijn deuren. Tropical Hotel is rustig gelegen op de groene heuvels van het welgekende stadje Durbuy, slechts op een 1 km van het bruisende centrum van het kleinste stadje van België, Durbuy en een het andere aantrekkelijke Barvaux. Met een ruime privé parking voor 80 wagens en een heliport is Hotel Durbuy vlot bereikbaar.

Tropical hotel en haar gereputeerd restaurant

Alexandre Willems, chef van het zeer gereputeerde gastronomische restaurant Kokejane te Herne, is sinds 2003 eigenaar van Tropical hotel en dirigeert de keukens van restaurant Apicius met  dezelfde bekwaamheid en doorzettingsvermogen die hem eigen zijn. In het restaurant waar gastronomie en welzijn hand in hand gaan, vindt U diverse menu’s, zowel in gewoon half pension als in gastronomisch half pension, die uw smaakpapillen onvergetelijke herinneringen zullen bezorgen.

10000

Een copieus ontbijt bestaande uit vers geperst fruitsap, eieren  met bacon, kwaliteitsham en kaas, verse vruchten, granen, diverse versgebakken broodjes, yoghurt,.. wordt u geserveerd van 8 tot 10u.

De veelzijdige infrastructuur van hotel Durbuy

Tropical Hotel in Durbuy beschikt over een overdekt zwembad gelegen in een tropical tuin. Tijdens uw verblijf kan U eveneens kennis maken met onze charmante Japanse buitentuin uitgerust met tennisterrein en siervijver. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin met zandbak, trampolines en schommels kunnen de ouders petanque spelen op de naastgelegen banen.
Onze infrastructuur omvat ook welzijn faciliteiten zoals een sauna, hamman met jacuzzi, massage cabine, en een goed uitgeruste fitnesszaal.

12222

Het hotel-restaurant beschikt over charmante en comfortabele kamers, allen uitgerust met badkamer, WC, haardroger, TV, DVD en telefoon. Badjassen zijn ook ter beschikking van onze gasten. Ontdek de 3 verschillende soorten kamers van Hotel Durbuy, even behaaglijk maar wel ieder met een eigen karakter.

9991

Onze vergaderzalen beschikken over het nodige didactische materiaal en zijn ook uitgerust met airconditioning. Ideaal voor het organiseren van seminaries, conferenties of andere evenementen.

Voor meer informatie kan U contact met ons opnemen.

Wenst U meer te weten over onze promoties?