Hotel Vila Mia Madeira

1

www.vilamia.netvilamia@sapo.pt

Hotel Vila Mia in Madeira

Madeira is een onooglijk stipje op de wereldbol, een plekje in de Atlantische Oceaan, een eiland dat nooit eerder in de geschiedenis van zijn bestaan verbonden is geweest met het vasteland.  Toch wandel je er in oeroude bossen, heuvels, kloven en ravijnen vol met weelderige planten en geurrijke bloemen.

2

Het naburige eiland Porta Santo heeft een breed strand van 11km lang.  Madeira zelf is uiterst geschikt voor een ideale combinatie van comfort, actie, rust en natuur! Madeira is een populaire bestemming geworden voor jonge sportieve mensen, maar blijft nog altijd de droomwens van de levenslustige actieve senior.

3

Hotel Vila Mia is een relatief nieuw gebouw, licht en luchtig, fraai in- en uitgerust met hedendaagse voorzieningen. Het is een klein familiaal hotel met een professioneel en vriendelijke management. De manager is ook de eigenaar van het hotel. De sfeer is er hartelijk en ontspannen. U geniet er van een fijne internationale gastronomie die rekening houdt met uw persoonlijke dieetwensen.

4

Hotel Vila Mia ligt landelijk aan de zonnige Westkust als een arendsnest 400m boven de oceaan, ver van het massatoerisme maar met een perfecte uitvalsbasis voor al uw tochten. Het hotel beschikt over een verwarmd buitenzwembad met zonneterras. De kamers zijn voorzien van balkon met panoramisch uitzicht over de oceaan, badkamer, toilet, airco, PC met internetverbinding enz…

5

Voor een verblijf van één week voor twee personen biedt Vila Mia u een aantrekkelijke Weekly Special aan, huurauto inbegrepen! Een georganiseerde wandelweek met gids is mogelijk vanaf 8 personen. Je hoeft dan zelf niet met de wagen te rijden, alle verplaatsingen gebeuren per minibus.

6

Via het online-aanvraagformulier op de website van het hotel of per mail kunt u de beschikbaarheid van uw kamer aanvragen. U ontvangt dan rechtstreeks van de eigenaar uw offerte. Voor al uw verdere vragen kan u bovendien terecht in het Nederlands bij een lokaal contactpersoon van hotel Vila Mia voor België en Nederland.

Contactgegevens

Westridge-Vila Mia

  • ER 223, Estrada Fajã da Ovelha nr.6
  • 9370-360-Fajã da Ovelha, Calheta-Madeira  Island
  • Sitio de São Lourenço
  • PORTUGAL
  • Tel +(351)291870060  Fax +(351)291870069
  • Westridge Hotelaria e Turismo Lda
  • NIF/VAT nr : 511222599

Betaling

Westridge-Vila Mia

  • Alle betalingen regelt u rechtstreeks met de eigenaar van hotel Vila Mia via bankoverschrijving of ter plaatse met kredietkaart of contant (korting).

Contactpersoon