Immo Vinck Wenduine

Uw vastgoedkantoor te Wenduine

Graaf Jansdijk 6, 8420 Wenduine – Tel. +32(0)50/41.10.13

www.immovinck.be – info@immovinck.be

Immo Vinck, durven dromen!

U droomt van een eigen studio, appartement of huis aan onze kust? Immobiliënkantoor Immo Vinck helpt u graag deze droom te realiseren, ook op ZONDAG, mits afspraak! Combineer een bezoek aan uw droomwoning met een verfrissende strandwandeling en een lekkere maaltijd in één van de vele restaurants en brasseries te Wenduine.

0106402114

Als erkend vastgoedmakelaar bieden wij een ruime dienstverlening aan (verkoop, verhuur op jaarbasis, syndic & schatting van onroerend goed). Ook voor nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappartementen kan u bij ons terecht.

Huizen, villa’s, studio’s of appartementen, u vindt ze bij Immo Vinck. Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u gratis in en wij houden u per email op de hoogte van de nieuwe panden.

0094827478

Wenduine, Prinses der Badsteden!

Een rustige oase van strand, zee, bossen en polders op 15 km van Oostende, Brugge, Knokke. U ontdekt er een prachtig, breed zandstrand en een uniek natuurgebied met nagenoeg 160 hektaren beboste duinen. Wenduine nodigt u ook uit naar het overdekte zwembad, het dierenpark, het uitkijkhuisje op de hoogste duin, de Hubertmolen, de tennisvelden, het golfterrein, het mooie gemeentehuis met heemkundige verzamelingen, de gezellige winkelstraat met de vele leuke shops en restaurants, de manège, enz. Vanuit deze badplaats maakt u ook onvergetelijke uitstapjes naar pittoreske polderdorpjes of historische gemeenten als Brugge of Damme.

0106402116