Instituut Het Kleine Genoegen

kleine-genoegen1

Schoonheidsspecialiste Kristine Piccart heet u welkom 

Gezellestraat 55, 9400 Appelterre (Ninove) – Tel. 0472/472 650

www.hetkleinegenoegen.beinfo@hetkleinegenoegen.be

De “G” van Genieten, Gelukzalig en Groot gelijk

Op zoek naar de juiste behandeling voor jouw huid?
Verwacht je een schoonheidsspecialiste die op de hoogte blijft van de nieuwigheden in de sector? Dan ben je bij Het Kleine Genoegen aan het juiste adres.

download-1

Gelaatsverzorging

Last van die ‘eerste’ rimpeltjes? Te droge huid? Ruwe en beschadigde huid? Onzuiverheden?

U mag rekenen op een persoonlijke, individueel aangepaste aanpak om uw huid weer in evenwicht te brengen en zo optimaal mogelijk te laten functioneren. U zal stralen zoals nooit tevoren. Elke gelaatsverzorging is steeds aangepast aan uw huidtype en noden. In schoonheidsinstituut Het Kleine Genoegen komt u niet teleurgesteld buiten!

gezichtsbehandeling-300x200

Massages

Ik heb de opleiding massage-therapeut met succes voltooid, onder begeleiding van een kinesist. Hierdoor hebben mijn massages net dat ietsje meer… Ik hou immers rekening met de ligging van de spieren, op welke plaatsen meer stressophopingen voorkomen, waar ik bij u de spierspanning ervaar, zodat ik u steeds een persoonlijk gerichte massage kan geven. Kom het gerust eens uitproberen!

benenmassage-300x200

Kanker beauty professional

De opleiding ‘Kanker’ Beauty Professional in het AZ Nicolaas heb ik succesvol afgerond.

De dag van vandaag krijgen kankerpatiënten in verschillende ziekenhuizen reeds verwen- en informatiesessies tijdens hun chemotherapie. Eénmaal terug thuis valt deze zorg weg en is er vaak een drempel om zelf naar een schoonheidsspecialiste te stappen. Omwille van schaamte, schrik niet begrepen te worden, schrik om een niet aangepaste behandeling te krijgen, geen aandacht voor stoma’s of poortkatheters… Daarom heb ik besloten me bij te scholen. Zodat ik u kan behandelen met de beste zorg!

20160620 Sint-Niklaas België, Het Uur, Kanker Beauty Professional

Zowel voor massage, gelaatsverzorging als handverzorging kreeg ik een specifieke opleiding. Deze opleiding heb ik in de praktijk reeds toegepast gedurende een intensieve stage in het ziekenhuis. Ik kan u dan ook met alle vertrouwen verzekeren van een gepaste behandeling in het schoonheidsinstituut Het Kleine Genoegen. Meer info over de opleiding?