Kasteel Wurfeld Maaseik

wurfeld

 Van harte welkom in Hotel Restaurant Kasteel Wurfeld

Kapelweg 60, 3680 Maaseik – Tel: +32(0)89-568136

www.kasteelwurfeld.beinfo@kasteelwurfeld.be

Marleen en Etienne Odekerken heten u van harte welkom

Landelijk gelegen in een majestieus park, op een steenworp afstand van Maaseik, ligt Kasteel Wurfeld. Het pittoreske hotel restaurant is de perfecte locatie voor een moment van zorgeloze ontspanning in Limburgse sferen.

Goed bereikbaar met voldoende eigen parkeergelegenheid geniet u van de prachtige natuur in een entourage van rust en historische sfeer.

6478

Kasteel Wurfeld is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig complex met 33 hotelkamers, lounge-bar, 3 multi functionele zalen en een restaurant. Een unieke locatie voor vergaderingen, seminaries, meerdaagse bijeenkomsten, feesten, partijen en familie bijeenkomsten.

Persoonlijke aandacht en service staan hoog in het vaandel. Met zicht over de riante kasteeltuinen worden culinaire streekgerechten geserveerd en is er de ideale ambiance om culinair te kunnen genieten in Kasteel Wurfeld. Helaas zijn huisdieren niet toegelaten.

c700x420

In de “Wintertuin” het gezellige a la carte restaurant heeft u volop keuze aan gerechten met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Met keuzes uit diverse menu mogelijkheden en het vriendelijk geprijsde zondagsmenu heeft u een prima reden om eens kennis te komen maken.

restaurant-de-wintertuin-kasteel-wurfeld-4

Kasteel Wurfeld is natuurlijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers en gasten met een lichamelijke beperking. Via onze rolstoellift heeft u toegang tot het restaurant, de zalen en onze receptie. Tevens beschikt het hotel over 2 speciale, mooi ingerichte, andersvaliden kamers die aan alle vereisten voldoen.

78163k