La Mariposa Geel

DSC_9275-978x926

La Mariposa “Feestelijk Flamenco”

Tel. 0476/99.99.65

www.la-mariposa.be – elke.keersmaekers@telenet.be

Feestelijke Flamenco…

La Mariposa is een streling voor zowel het oog als het oor, voor al wie van een zuiders spektakel houdt.

Wie zijn we?

Saskia volgde als kind een aantal jaren klassiek en jazzballet op de Koninklijke balletschool van Vlaanderen in Antwerpen. Op latere leeftijd werd de interesse uitgebreid naar Flamenco. Ondertussen heeft ze 15 jaar lessen gevolgd bij verschillende flamencodocenten in het Antwerpse en werd er aan een variatie van workshops deelgenomen. Op dit moment volgt ze lessen bij de dansschool famencoflamenco van Daisy De Belder.

Elke danst ondertussen 8 jaar flamenco. Als kind hield ze al van dansen en ze is dan ook bekend met verschillende dansstijlen. In 2008 is ze in Turnhout daadwerkelijk gestart met flamencolessen. Intussen heeft ze haar vleugels een aantal jaren uitgespreid naar de dansschool ‘studio Garcia Lorca’ in Antwerpen. Daar wordt ze ondergedompeld in vernieuwende choreografieën onder leiding van Daisy De Belder.

Beide danseressen volgen nog steeds allerlei lessen en workshops om de verschillende “palos” van flamenco onder de knie krijgen.  Op deze manier ontwikkelen Elke en Saskia een eigen stijl die omschreven wordt als “flamenco fiesta”.

Naamloos1

LA MARIPOSA  (Spaans voor vlinder)

Na vele optredens met eerder grote dansgroepen groeide tijdens de zomer van 2015 een behoefte bij Saskia en Elke om samen als duo een nieuw dansgezelschap “La Mariposa” op te richten. De specialisatie van La Mariposa is “feestelijke flamenco” een stijl die perfect past om verschillende evenementen, gaande van privéfeestjes, bedrijfsevents tot grootse bijeenkomsten van allerlei verenigingen, een subliem “sentirse bien” moment te geven.

Naast shows verzorgen ze ook workshops op maat.

Naamloos