Multiflor VIPcruise

Princessstilliggend_0

Alles is verrassend vanaf het water

Vaartkom, 3000 Leuven – Tel: +32 (0)16/471.438

www.vipcruise.euinfo@vipcruise.eu

Welkom bij Vipcruise.eu

Genieten van de rust, ruimte en vrijheid op het water en van de prachtige natuur. Verweg van alle haast en stress. Varen is een leuk idee voor uw vakantie. Lekker luieren op uw schip of juist actief bezig zijn met varen, vissen, of zwemmen? Er zijn leuke vaarroutes vanuit Leuven naar Antwerpen en verder door naar Nederland. Of van Leuven via het Zennegat richting Limburg. En eventueel van daaruit verder door naar zuid-oost Nederland. Of richting Gent, enz.

Genieten aan boord van “uw eigen motorjacht” Het hoeft niet langer een droom te zijn. Via VIPCRUISE word dit werkelijkheid.

Princesssnelvarend_0

U bent de VIP en beslist in samenspraak met uw schipper/kapitein waar en wanneer u wenst te varen. Tevens kan u op bepaalde trajectdelen het roer overnemen indien u dit wenst.

Onze vertrekhaven is Leuven. Voor een dagcruise blijven we op het kanaal Leuven-Dijle. Bij het boeken van een meerdaagse cruise kan u eventueel opteren voor de vlottendesteiger te Boom of de haven van Antwerpen (Willemdok)

Bij het boeken van een weekcruise ligt Gent, Brugge of Nederland binnen bereik.Tevens kunnen we richting Mol Zilvermeer varen, met onbeperkte toegang tot het recreatiedomein inbegrepen tijdens het verblijf in de jachthaven.

image

Vanaf een 10 daagse a 14 daagse cruise kan je de ganse westhoek doorkruisen inclusief de toeristische Leie, Ieper bezoeken, enz. Of van Antwerpen naar Tholen, Willemstad, Rotterdam, Amsterdam, enz

Zoekt u een leuke dagtrip op rustig water om uw beste klanten te verwennen, uw werknemers extra in de watten te leggen ? Of gewoon voor uzelf met het gezin, famillie of vrienden een leuke dag te beleven op een exclusief luxe jacht ? Dan kunnen wij u daarbij ten dienste staan.

Profiteer van onze promoties – last minute

Contacteer ons met al uw vragen via het contactformulier