Petrus Wittebrood Hoeve

dsc_6090-web

Een authentiek verblijf, met veel sfeer, ruimte en rust, luxe en kwaliteit

Petrus Wittebrood Hoeve – Blokstraat 22, 9890 Dikkelvenne

Tel: +32 (0)55.49.66.07

www.petruswittebroodhoeve.beinfo@petruswittebroodhoeve.be

Heerlijk vakantieverblijf

dsc_6097-webAls we zelf met familie of vrienden op stap gaan, willen we het beste en dat willen we ook voor onze gasten. Een authentiek verblijf, met veel sfeer, ruimte en rust, luxe en kwaliteit. Een plek waar je graag bent, waar vrienden en familie jaren later nog naar refereren. Een plek om samen te genieten, een plek om naar terug te keren. Dat is wat we u bieden, dat is waar we met passie voor gaan.

We hebben 2 verhuurformules, van 4 tot 8 personen en van 9 tot 14 personen.

Onze hoeve

dscn1896De Petrus Wittebrood Hoeve is een unieke vierkantshoeve aan de voet van de Vlaamse Ardennen en de Zwalmstreek. Ze ligt op een domein van zeven hectare met weiden, bossen en een riviertje. De zuidelijke vleugel van de hoeve werd in 2003 omgebouwd tot een luxe vakantieverblijf en werd in 2016 volledig gerenoveerd.

Ons domein

dsc_5955-webWe bieden u een ruime woning, gezellig en met stijl, en een privé tuin voor uw gezelschap. Er is een ongehinderd zicht op de natuur van de Munkbosbeekvallei.Vele gasten blijven graag een groot deel van de dag op het domein. De Petrus Wittebrood Hoeve staat op een domein van 7 hectare. Je kan een wandeling van 1 km maken als je de wit-blauwe bollen volgt, zonder het domein van de Petrus Wittebrood Hoeve te verlaten.

De Vlaamse Ardennen

dsc_6034-webZodra je in de Vlaamse Ardennen bent, heb je onmiddellijk een vakantiegevoel. Veel groen, bossen, holle wegen, glooiende weiden, beekjes, de Zwalm- en de Scheldevallei.
Je kan hier eindeloos wandelen en fietsen. Bezoek leuke dorpjes zoals Dikkele, Roborst en Mater. Of ga iets eten of drinken in de watermolens aan de Zwalm, in Oudenaarde, Ronse of Zottegem.

Uitzonderlijke ligging

dsc_5794-webDe Petrus Wittebrood Hoeve ligt op 20 km van het historische en hippe Gent. Op minder dan een uur rijden kom je ook in het mooie Brugge, Brussel, Lille of Antwerpen. Ook de Belgische kust en vele dieren- en pretparken zijn vlot bereikbaar.