Sauna Sensations Lummen

sensation

Volledig in regel met strenge VLAREM II normen & volksgezondheid

Rietstraat 2, 3560 Lummen – Tel. 011/911.411

www.sauna-sensations.beinfo@sauna-sensations.be 

Welkom bij privé Sauna Sensations

‘Relaxen’ na een druk moment of werkweek, werkt als een gezonde geest in een gezond lichaam. Sauna Sensations zorgt niet enkel voor een heerlijk relaxmoment maar garandeert dat U na een saunabezoek, terug als een compleet herboren mens een goede start neemt.

file2

Onze wellness staat garant voor pure ontspanning in alle privacy. Sauna Sensations biedt privé sauna, infraroodstralers, jacuzzi en verwarmd zwembad met een uniek uitzicht op het vrije groen, rustig gelegen in alle vrijheid, vlak bi jde E313 en de E314, op 5 minuten van de afrit. Daarnaast bieden wij ook relaxerende massages aan, gegeven door een gediplomeerd cosmetische masseuse.

file4

Ons streefdoel naast het thuisgevoel, is de zorg voor jullie geestelijke en lichamelijke rust. Onze missie: het toveren va neen glimlach op je gezicht.

Overnachting – Bed & Breakfast

Bij Sauna Sensations wordt iedere gast met hart en ziel ontvangen voor een Wellness overnachting in alle rust en privacy. De volledige ingerichte privé suite is een unieke slaapgelegenheid in zijn soort!

file1

Met een totale oppervlakte van 160 m² binnen en buiten bieden wij onze gasten tijdens hun verblijf een breed assortiment van faciliteiten:

  • 6- persoons sauna met opgietkachel (88° a 95°)
  • 2 infraroodstralers (korte-golf warmte)
  • 6-persoons jacuzzi (38°)
  • buitenzwembad – minimum 31° (’s zomers minimum 32 a 34°)
  • flat screen led tv met Telenet inclusief Prime zenders en extra pakketten
  • gratis Wi-Fi
  • speel via ons Sonos systeem uw eigen muziek in de ruimte (via smart Phone, tablet,…)
  • ruime rustruimtes binnen en buiten

file3

U overnacht in de privé unit zelf zodat u de ganse nacht hiervan gebruik kan maken. Uitegzonderd de 6-persoons sauna cabine met opgietkachel welke wordt uitgezet omstreeks 01.00u.

Bij aankomst staat er voro ueen fles Cava of Prosecco, Brut of Rosé (naar keuze) klaar met een assortiment van hapjes in de met kaarsen overladen suite.