Seniors at the Movies Kinepolis Hasselt

460x250_seniors (1)

Met Seniors at the Movies krijg je elke tweede dinsdag van de maand de kans om een topfilm te ontdekken. Voor de film is er een leuke receptie voorzien waar er  koffie/thee en cake geserveerd wordt.

Locatie & programma

  • Kinepolis Hasselt – Via Media 1, 3500 Hasselt
  • 13u30: ontvangst met koffie/thee & cake
  • 14u15: start filmvertoning

Tarief

  • € 9,70 (inclusief film, koffie/thee en cake)
  • (€ 2,75 toeslag bij keuze van cosy seats)

Tickets

  • Aan de onthaalbalie van de bioscoop
  • Via online ticketing
  • Meer informatie via Riccardo Tavormina (011/ 29 86 38 of rtavormina@kinepolis.com)

Stan And Ollie dinsdag 14 mei 2019

StanOllie-Poster-700X1000_MEDStan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van ’s werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Steve Coogan en John C. Reilly hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken. Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille (Shirley Henderson) en Ida (Nina Arianda) – een duo act en sich – herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts. Stan & Olllie is het hartverwarmende verhaal over wat het spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden.

12

The Mule dinsdag 11 juni 2019

TheMule_POSTER_NLOscar®winnaar Eastwood staat voor het eerst aan beide kanten van de camera, sinds de veel geprezen film Gran Torino uit 2009. Bradley Cooper, wie de rol van Bates vervult, werd genomineerd voor een Oscar® voor het acteren en produceren van American Sniper, in samenwerking met Eastwoord. Ook maakte hij zijn debuut als regisseur voor de film A Star Is Born, waar hij zelf ook in acteerde. Oscar®-genomineerde Fishburne (What’s Love Got to Do with It en TV-serie Black-ish) speelt de special DEA agent; Peña (Ant-Man and the Wasp” en Netflix-serie “Narcos”) speelt collega-agent; Oscar®-winnaar Wiest (“Bullets Over Broadway” en Hannah and Her Sisters en TV-serie Life in Pieces) speelt Earl’s ex-vrouw; Oscar®-genomineerde Garcia (The Godfather: Part III) speelt de baas van het kartel; Alison Eastwood (Rails & Ties) speelt Earl’s dochter; Farmiga (The Nun) speelt de rol van Earl’s kleindochter; Serricchio (Netflix-serie Lost in Space en The Wedding Ringer) speelt Earl’s handlanger in het kartel; Dean (Space Cowboys) speelt een andere agent; en Cordero (Kong: Skull Island) speelt een kartellid. Clint Eastwood (Sully & American Sniper) regisseert naar een scenario van Nick Schenk (Gran Torino), geïnspireerd door het artikel in New York Times Magazine The Sinaloa Cartels’ 90-Year Old Drug Mule geschreven door Sam Dolnick. Eastwood heeft de film tevens geproduceerd onder zijn eigen productiemaatschappij Malpaso, samen met Tim Moore, Kristina Rivera en Jessica Meijer en Dan Friedkin en Bradley Thomas van Imperative Entertainment. Dave Bernad, Ruben Fleischer, Todd Hoffman en Aaron Gilbert zijn uitvoerend producent. Jillian Apdelbaum en David M. Bernstein zijn co-producenten. Eastwood’s team achter de schermen bestaat uit cinematograaf Yves Bélanger (Brooklyn en Dallas Buyers Club), productdesigner Kevin Ishioka (The 15:17 to Paris), kostuumdesigner Deborah Hopper en Oscar®-winnaar editor Joel Cox (Unforgiven), wie al veelvuldig hebben samengewerkt met Eastwood aan verschillende projecten.

123