Seniors at the Movies Kinepolis Antwerpen

460x250_seniors (1)

Met Seniors at the Movies krijg je elke maand de kans om een topfilm te ontdekken. Na de film kan je napraten met een kopje koffie/thee en een heerlijk stukje gebak.

Locatie & programma

Kinepolis Antwerpen – Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen
Onthaal vanaf 13u15 – film omstreeks 13u45

Tarief

€ 10,75 (inclusief film, koffie/thee en cake)
(€ 2,75 toeslag bij keuze van cosy seats)

Tickets

Aan de receptie van de bioscoop
Via online ticketing

Stan And Ollie donderdag 9 mei 2019

Seniors_960x280_stanollie

Stan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van ’s werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Steve Coogan en John C. Reilly hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken. Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille (Shirley Henderson) en Ida (Nina Arianda) – een duo act en sich – herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts. Stan & Olllie is het hartverwarmende verhaal over wat het spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden.

12

The Mule donderdag 13 juni 2019

Seniors_960x280_themule

Oscar®winnaar Eastwood staat voor het eerst aan beide kanten van de camera, sinds de veel geprezen film Gran Torino uit 2009. Bradley Cooper, wie de rol van Bates vervult, werd genomineerd voor een Oscar® voor het acteren en produceren van American Sniper, in samenwerking met Eastwoord. Ook maakte hij zijn debuut als regisseur voor de film A Star Is Born, waar hij zelf ook in acteerde.

123