So Yes aangepaste kleding

Naamloos

So Yes aangepaste kleding, gewoon bijzondere mode voor dames en heren

Yzerbergstraat 40, 8750 Zwevezele – Tel: 0478/903 861

www.so-yes.beinfo@so-yes.be

Wie is So Yes?

So Yes komt tegemoet aan de specifieke behoeften van mensen met een fysieke beperking. Voor personen met een verlamming of verminderde fijne motoriek vormt het omkleden dagelijks een grote uitdaging. Eenhandig een rits inhaken, een jas aantrekken in een rolstoel, sonderen vanuit de rolwagen… doorgaans zijn het alledaagse dingen die niet lukken zonder een helpende hand.


Onze missie
is om mensen maximaal te ondersteunen in hun zelfstandigheid. Dit doen we door innovatieve kleding te ontwikkelen die mensen met een fysieke beperking die helpende hand aanreikt. Met enkele slimme aanpassingen zorgen kledingstukken er vaak voor dat mensen plots een stuk comfortabeler door het leven gaan, of zich zelfs volledig zelfstandig kunnen omkleden. Het is onze overtuiging dat uitgekiende aanpassingen en mode perfect verenigbaar zijn. Onze collectie weerspiegelt dan ook de modetrends van het seizoen. De kleren maken de man of vrouw, toch?  >>> LEES VERDER

Dames

Naamloos1

Klik hier voor dames

Heren

Naamloos2

Klik hier voor heren

Achter de schermen

sw_0_550De kleding van So Yes wordt met de grootste zin voor perfectie in eigen huis ontworpen. Elk ontwerp vertrekt vanuit een maximale ondersteuning voor de gebruiker en draagt de stempel van ervaren ergotherapeuten. So Yes is een initiatief van Jessie Provoost en Sofie Ternest, beiden ergotherapeuten met jarenlange ervaring in een revalidatiecentrum voor mensen met een fysieke beperking.

Webshop So Yes

Alle producten van So Yes zijn te verkrijgen via de webshop www.so-yes.be of in verschillende verdeelpunten over gans Vlaanderen.

Contacteer ons hier

Contacteer So Yes voor meer informatie of gratis advies 0478/903 861 info@so-yes.be