Spring River Cruise

Naamloos

De bemanning van de River Cruiser Spring heet u steeds van harte welkom!

Ryenland 43, 2170 Merksem – Tel. +32(0)479 77 76 90

www.spring-rivercruise.be – info@spring-rivercruise.be

Wakker worden op het water met een stevig ontbijt

De bemanning van de RIVER CRUISER SPRING heet u steeds van harte welkom op dit knusse en gezellige schip, waar alles voorzien is voor een aangenaam verblijf en beleving.

Havenrondvaart-300x199

Boat & Breakfast (overnachting in kajuit)

De SPRING is voorzien van kajuiten welke overnachtingsmogelijkheden biedt tot maximum 12 personen. Vier kajuiten zijn voorzien van een tweepersoonsbed, hang- en legkast, opbergruimte en lavabo.

Eén kajuit is uitgerust met twee tweepersoonsbedden in stapelformatie. Er zijn twee sanitaire ruimten  met elk een toilet en douche cel. Gezelligheid vindt u steeds in onze lounge welke is voorzien van een bar, gezelschapsspelletjes en muziek.

bb-300x187

  • De “SPRING” is een exclusief schip welk rondvaarten organiseert tot maximum 50 personen.
  • De “SPRING” beschikt over slaapruimte voor max. 12 personen waarvoor er vijf kajuiten zijn.
  • De “SPRING” leent zich uitermate voor kleinere gezelschappen met zijn gezellig en warm interieur.

sfeerbeeld-dek-300x224

Tot binnenkort bij Spring River Cruise

Marcel-kapitein1-270x300Samen met mijn crew hopen wij u te verwelkomen aan boord van onze rondvaartboot voor een boottocht, rondvaart in België en Nederland, een familiefeest, een overnachting, vergadering,………. Wij zijn steeds dankbaar te mogen vernemen dat onze gasten het fijn vonden aan boord van de SPRING!

De kapitein en eigenaar van het passagiersschip SPRING wil u graag helpen bij het maken van een origineel arrangement aan boord van dit uniek schip. U kan mij hierover contacteren aan de hand van onderstaande mogelijkheden.

Groetjes Marcel