Stijlvol wonen in een assistentieflat

plazacity01

Stijlvol wonen in het centrum van Willebroek

PlazaCity – Overwinningsstraat 124 , 2830 Willebroek

Tel: 03/860 70 00

www.plazacity.beinfo@plazacity.be 

Logo Plaza City wit

HET PROJECT

Dit nieuw in het oog springende gebouw met stijlvolle en erkende assistentiewoningen is op maat gebouwd voor de actieve 65-plusser.

Residentie Plazacity biedt zowel 1 slaapkamer als 2 slaapkamer assistentieflats aan, allemaal voorzien van een privatief terras. Op het gelijkvloers komen er twee commerciële ruimten voor winkels of vrije beroepen.

Tevens is er een ondergrondse parkeergarage met autostaanplaatsen en individuele bergingen.

Het nieuwbouwproject is gunstig gelegen in het centrum van Willebroek: in de nabijheid van winkels en vlot bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand van de residentie.

Het wooncomplex biedt zijn residenten (eigenaars of huurders) de mogelijkheid om zelfstandig en onafhankelijk te wonen in een huiselijke omgeving, waar diverse woon- en zorgdiensten binnen hun handbereik worden gebracht.

Om deze “service” mogelijk te maken werkt Plazacity samen met OTV en Seniorplaza, die ter beschikking van de residenten zal staan om veiligheid, comfort, zorg en assistentie wanneer nodig te garanderen.

VOORDELEN TOP-10 VAN ERKENDE ASSISTENTIEFLATS

1 Toplocatie in het centrum van Willebroek

Midden tussen de mensen leven en wonen met alles op wandelafstand: winkels, banken, restaurants, openbaar vervoer,… centraal gelegen, tussen Brussel en Antwerpen, en vlakbij Mechelen.

2 Uniek totaalconcept

Naast de assistentieflats zijn er ook de thuiszorgdiensten van OTV, het zorg- en thuishotel van Seniorplaza, het wellness- en aquacentrum, de Plaza, de plazarama en de winkel- wandelboulevard.

3 Verschillende woonformules

Een assistentieflat kopen als investering of om direct zelf te wonen of het huren van een assistentieflat.

4 Financiële voordelen

Dankzij de erkenning door de Vlaamse Overheid betaalt u bij de aankoop van een assistentieflat slechts 12 %  BTW  (i.p.v. 21 %) en bent u ook vrijgesteld van de jaarlijkse onroerende voorheffing. Bovendien geniet u als investeerder van een mooi verhuurrendement.

5 Erkende assistentieflats

Erkende assistentieflats bieden u een belangrijke kwaliteitsgarantie. De Vlaamse Overheid ziet erop toe dat aan de strengste normen wordt beantwoord.

6 Luxe voorzieningen

De stijlvolle bistro met terras, het wellnesscenter met binnenzwembad en sauna, het kapsalon en het schoonheidssalon,winkels en fitness…

7 Toekomstgerichte architectuur

Keuze tussen comfortabele assistentieflats vanaf 90 m² en ruime luxeflats vanaf 102 m².

Alle flats zijn voorzien van mooie terrassen. Slimme domotica maakt u het leven makkelijk en zorgt voor veiligheid en welzijn.

8 Dienstenpakket op maat

Het basispakket garandeert u dag en nacht een reeks diensten, veiligheid en kwaliteit. Bijkomende diensten kunnen “op maat” tegen betaling worden aangeboden.

9 Wonen zolang u wil

U richt uw leven in zoals u het wenst. Komen er ooit gezondheidsproblemen, dan bieden Seniorplaza en OTV u de zekerheid dat u kunt blijven wonen en op professionele hulp beroep doen.

10 Servicegarantie

Kwaliteitsvolle dienstverlening vanuit Seniorplaza en OTV.

OTV is al jarenlang een vaste waarde in de regio. Meer dan 300 enthousiaste medewerkers en een uitgebreid Seniorplaza-team staan elke dag voor u klaar.

Vragen? Contacteer ons HIER vrijblijvend