Sunparks Oostduinkerke aan zee

17Oost

Sunparks Oostduinkerke aan zee is gelegen vlakbij de haven van Nieuwpoort

Polderstraat 158, 8670 Oostduinkerke – Tel. +32(0)58/23.73.11

Klik hier voor de website

Vakantiepark

Sunparks Oostduinkerke aan zee ligt vlakbij geliefde badplaatsen als Nieuwpoort en Koksijde. Op slechts enkele kilometers van het strand, verblijft u er in comfortabele vakantiehuizen met eigen tuin. In de omgeving zijn tal van uitstappen mogelijk. Van een dagje pret in attractiepark Plopsaland De Panne, tot een boeiende trip in de historische Westhoek. De Tourist Guide op het park helpt u graag verder met het plannen van de uitstap.

Onze vakantiehuizen

Bij Sunparks stellen wij twee typen vakantiehuizen voor. Je kunt kiezen uit de Select en Exclusive Vakantiehuizen. De typen variëren van grootte afhankelijk van het vakantiepark.

foto-exclusive-huisje-6-p

Vakantiepark highlights

  • Buitenactiviteiten: Ons vakantiepark biedt de ideale locatie voor eindeloze wandelingen en fietstochten. Ontdek onze andere buitenactiviteiten.
  • Sport: Daag uw familieleden of vrienden uit voor een partijtje tennis of squash! Ontdek de verschillende mogelijkheden bij Sunparks.
  • Waterpret: Sunparks is de ideale plek voor enthousiaste waterratten. Zij kunnen steeds terecht in Aquafun voor een warme duik. Eender welk weer!

Aquafun(1) (1)

Last Minute