Tandarts toerisme Kroatië

Logo-tandarts-toerisme

http://tandtoerisme.com/

Velen onder ons hebben nood aan het uitvoeren van een tandheelkundige ingreep zoals het plaatsen van implantaten en/of kronen.

In Nederland en België kunnen de kosten hiervan hoog oplopen. Velen kunnen dit niet betalen, toch is het nodig de ingreep te laten uitvoeren.

Bij ons zijn de prijzen tot 70% lager.

Tandarts Toerisme Kroatië werkt samen met een zeer professionele en modern uitgeruste tandartspraktijk, Dental Clinic Arena in Zagreb. De kliniek beschikt over de meest moderne toestellen en technologieën. Er werken enkel topspecialisten en chirurgen.

Behandelingen

therapie_plan

De kliniek is gespecialiseerd in alle tandheelkundige ingrepen zoals het plaatsen van implantaten, kronen en bruggen, ook  het uitvoeren van een sinuslift, plaatsen van kunstbot, tandvleesbehandeling, enz.

All-on-6 prothese is zeer populair. Een All-on-6 is een vaste prothese op 6 implantaten. In tegenstelling tot een klikgebit of vals gebit kan deze prothese niet uit de mond worden genomen, hierdoor heeft u het gevoel dat u uw eigen tanden terug hebt.

Esthetische behandelingen zoals tanden bleken, Hollywood smile en tandsieraden worden ook vaak uitgevoerd in onze kliniek.

Waarom bij ons?

Tandarts_praktijk2

Tandarts toerisme naar Kroatië is zeer populair omwille van het grote prijsverschil, de kwaliteit en natuurlijk omdat Kroatië een prachtig land is om voor of na  de behandeling de vakantie door te brengen.

Er wordt gratis verblijf voorzien in één van de moderne appartementen of in een 3* hotel dicht bij de kliniek voor de gehele duur van de behandeling.

U wordt gratis opgehaald aan de luchthaven van Zagreb.

Prijzen en kwaliteit

Waarom is een behandeling zo goedkoop? Wel, in Kroatië liggen de lonen veel lager dan in Nederland en België, ook het opstarten van een praktijk en de aankoop van materialen is er goedkoper.

Onze kliniek beschikt over een eigen laboratorium waar wij zelf de kronen, bruggen of protheses maken. Hierdoor kan alles veel sneller en goedkoper uitgevoerd worden. In het labo worden enkel de beste materialen gebruikt.

Het prijsverschil zit dus niet in de kwaliteit.

appartement_1

U wordt in het Nederlands begeleid.

Wilt u geld besparen op een tandheelkundige ingreep neem dan contact met ons op via telefoon 0032 486 47 03 46 of per email info@tandtoerisme.com.

Meer informatie over Tandarts Toerisme Kroatië of de kliniek in Zagreb vindt u op http://tandtoerisme.com/.

Wij hopen alvast dat we u mogen verwelkomen in onze kliniek.

Tot binnenkort.