Thyssenkrupp trapliften

VS banner 728x90

Is traplopen voor u ook een uitdaging?

Met een traplift van thyssenkrupp hoeft u niet meer te verhuizen.

Iets vergeten op de bovenverdieping, maar het toch niet gaan halen! Uitstelgedrag dat er voor zorgt dat u de trap niet op hoeft. Gewoon omdat het traplopen pijn en moeite kost. En dan hebben we het nog niet over de steeds groter wordende angst om te vallen. Uw trap is niet langer de weg naar boven, het is een obstakel geworden in uw huis.

THYSSENKRUPP FLOW EMOTION75897VSS

Geen zorgen als u zich hierin herkent. Met de juiste hulpmiddelen is uw trap geen hindernis meer. Een traplift op maat maakt alle verdiepingen van uw woning weer snel bereikbaar en u hoeft, buiten een verhuizing naar een gelijkvloerse woning, niets meer uit te stellen. Uw vertrouwde woning blijft uw thuis.

De traplift is uw oplossing

De thyssenkrupp Swing-traplift is de steun en toeverlaat voor mensen zoals u. Deze traplift maakt iedere verdieping weer bereikbaar. En u, u ervaart optimaal comfort en maximale veiligheid tijdens de rit. De stoelzitting van de Swing draait met de trap mee. Bovenaan draait de stoel van het trapgat af waardoor u altijd veilig uitstapt. Onze monteurs installeren de traplift zo veel mogelijk aan de binnenkant van de trap, zodat de kant waar de leuning zit beloopbaar blijft. Uw partner, kinderen of mantelzorgers kunnen zo ook ongehinderd en veilig naar boven en beneden.

THYSSENKRUPP FLOW EMOTION76348vss

Geen uitstel meer

THYSSENKRUPP FLOW_75162vssDe Swing-traplift heeft al veel mensen hun bewegingsvrijheid in huis teruggegeven. Een tevreden gebruikster vertelt: “Al tijden zat ik vaak niets te doen omdat zaken die ik nodig had op een andere verdieping lagen dan waar ik was. Ik durfde namelijk niet meer de trap op en af. Mijn huis werd steeds kleiner, want ik leefde vooral in de woonkamer. Ik heb zelfs overwogen om te verhuizen. Bij een vriendin zag ik voor het eerst de Swing-traplift en ik was meteen overtuigd. Dat wilde ik ook! Gelukkig kon de traplift ook op mijn smalle trap worden geïnstalleerd.

Dankzij de Swing-traplift heb ik mijn huis weer terug en hoef ik me niet meer te vervelen.”

In april krijgt u € 750 korting*!

Waar wacht u nog op! Naast mogelijke subsidies krijgt u deze maand € 750 korting  bij aankoop van een Swing-traplift! Vraag een vrijblijvend en kosteloos gesprek aan met een adviseur van thyssenkrupp, zodat u samen kunt bekijken hoe de Swing er in uw huis uitziet. De adviseur kan u dan ook gelijk informeren over de subsidie die in uw regio beschikbaar is. U kunt hiervoor gratis bellen naar 0800 26 100 of uw gegevens invoeren op https://lp.thyssenkrupp-trapliften.be/. Op deze website kunt u onze uitgebreide brochure opvragen.

VS banner 500x375