Twinstone Lodge**** Genk

Lodge

Breng een zorgeloze tijd door in een unieke omgeving

Kattevennen 35, 3600 Genk – Tel. 0475/813 678

 www.twinstone.be – info@twinstone.be

Luxueuze 4-sterren vakantiewoning Twinstone Lodge

Twinstone Lodge is een 4-sterren vakantiewoning en biedt u alle comfort om samen met vrienden of familie een zorgeloze tijd door te brengen in een unieke omgeving.

Door zijn uitstekende ligging te midden van de natuur aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen, is deze vakantiewoning een uitstekende uitvalsbasis voor wandelaars, gebruikers van het fietsroutenetwerk en het paardenroutenetwerk.

Naamloos65471

De woning bestaat uit twee delen die afzonderlijk gehuurd kunnen worden. Het eerste gedeelte biedt plaats aan 16 personen, in het andere gedeelte kunnen 12 personen verblijven.
De modulaire opbouw van de woning laat gemakkelijk toe om de woning als één geheel te huren, waardoor de capaciteit 28 personen bedraagt.

Twinstone Lodge is uitgerust om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. In de relaxruimte, die toegankelijk is voor beide modules, staat een sauna en een stoombad ter beschikking.

Naamloos654710

Toegangspoort Kattevennen

Toegangspoort Kattevennen is één van de vijf toegangspoorten tot het Nationale Park Hoge Kempen, met als natuurthema de macrokosmos. Naast een bezoek aan de Cosmodrome, met zijn nieuwe Cosmodromeshows, kan je er natuurlijk ook fietsen, wandelen of minigolf spelen. Verder kan je lekker relaxen op het gezellige terras van brasserie De Krater met zicht op speeltuin de Speelplaneet. Kortom: heerlijk genieten van rust en ontspanning in deze bosrijke omgeving.

Naamloos654710956

In de onmiddellijke omgeving kan men een bezoek brengen aan de Cosmodrome, skiën op de openluchtskipiste of een adventure parcours in de hoge bomen afleggen. Een leuke speeltuin is ter beschikking van de kinderen en is gelegen aan de toegangspoort van het Nationale Park Hoge Kempen.